Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nda 2 yıl yardımcı oyunculuk ve bir çocuk oyunu yönetmenliği yapmış, doğru insan olmak, doğru insan bulmak felsefesine inanmış... Serbest ticaret yapmaktayım.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Halk, "Ekolojik İsyanları Oynuyor" Amasra'lılar Termik istemiyor.

bartın'ı 1991 yılında gördüm..ben bir doğu karadenizli olarak bayıldım bayıldımmm.. tarihi dokusu bitki örtüsü ile öylesine örtüşmüş ki oraları unutmak kıabil değildir..oradaki direnişe yürekten katılmaktayım...gerektiğinde dükkanımı kapatır çadır kurmaya bile olurum..ama yerli halkın duyarlılığı bizlere kadar uzandıracağını sanmıyorum..

09 Temmuz 2014 10:02
SANATA EVET, TÜSAK'a Hayır !

istanbul film müzikleri orkestrası şefi Kerem Esemen :)

16 Haziran 2014 23:05
Gözlerimizin yanması ne ki.. içimiz yandı, hãla yanıyor, hep yanacak...

Gezi ruhu, bir değişim dönüşümün ilk ayak sesleri olduğunu düşünüyorum..müthiş bir enerji müthiş bir direniş..sessiz devrim..benim de özellikle akşam saatlerinde gittiğim ve huzur bulduğum ortamdı..şimdi öyle bir yükselişin duyguları içinde, güzel şeylerin gelişeceğine inanananlardan olma ayrıcalığını yaşıyorum..Gezi ruhu, mizah yoluyla nelerin yapılabileceğini ve de mizah'ın da güçlü bir sanat olduğunu, ayrıca savaşların bile birgün sanat'ın sonlandırabileceğini gösterdiler. Kitap ile ilgileneceğim..başarılar

19 Mart 2014 15:37
 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07