Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Borsa Mühendisi Serdar Şimşek

http://blog.milliyet.com.tr/borsamuhendisi

19 Eylül '19

 
Kategori
Spor
 

Brugge-Galatasaray Maç Yorumu

Değerli Okuyucularım

Brugge deplasmanı her açıdan önemli bir maçtı. İlk şampiyonlar ligi maçı olması, muhtemel 3.lüğü garantilemek açısından ve moral motivasyon açısından oldukça önemliydi. Yenilmemek en önemliydi ki bunu başardık. Bunda rakibin biraz beceriksiz ve şanssız olmasının da payı vardı tabi ki.

Defans hala nasıl bu kadar hava topu veriyor anlamak mümkün değil. Muslera olmasa maç 3 olurdu. Luyindama hızlı ama kısa mesafede değil. Marcao'nun hala pozisyon alamaması beni endişeye sevk ediyor. Defansı devamlı toparlamak görevi Mariano ya düşüyor.

Orta sahamız Seri-Nzonzi ve Lemina'dan oluştu. Aslında Seri daha bir alışmış ve toparlanmış idi ama son dakikalarda Belhanda tarzı top kayıpları ve geri oynamaları yine bizi üzdü. Emre mor oldukça hareket getiriyor ve çok iş yapacak.

Falcao oyunun her bölümünde var. Özellikle Lemina'nın getireceği toplarda çok rahat goller atacaktır. ama Feghouli'nin formsuzluğu takımı direk etkiliyor. Formunun bulduğunda kanatlardan Babel ile birlikte, ortadan da Lemina ile Falcao çok fazla pozisyona girecektir.

Maç ile ilgili yorumumun tamamını profilimde de yer alan Twitterdeki @spormuhendisi hesabımdan izleyebilirsiniz

Herkese sarı kırmızılı günler dilerim

Serdar Şimşek

 
Toplam blog
: 98
: 237
Kayıt tarihi
: 18.08.10
 
 

Herkese selamlar, Ben Serdar Şimşek. İzmir Ödemiş doğumlu olup, Elektronik mühendisi, işletme Lisan..