Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '17

 
Kategori
Güncel
 

Bu "Putu" Bölgemize "Eski Türkiye" Dikti!

Bu "Putu" Bölgemize "Eski Türkiye" Dikti!
 

 

Amerika'nın silah ve techizatla donattığı PKK, Rakka'yı IŞİD'den alarak Öcalan'ın putunu bu şehre dikmiş... PKK'nın bu "zaferi" nin aslında iki sorumlusu var, birisi Amerikan emperyalizmi, ikincisi Eski Türkiye kafası...

Öcalan'ı hapisten çıkarıp Doğu'ya götüren ve orada lojistik destek vererek örgütünü kurduranın Eski Türkiyenin "derin devleti" olduğunu artık biliyoruz.

Eski Türkiye'nin güdülenleri belki bir "Kürt isyanı" çıkararak kendi İktidarlarının devamını sağlamak istiyorlardı ancak aslında iplerini ellerinde tutan Amerika "derin devleti"nin planlarına alet oluyorlardı.

Önceki gün "Derin Devlet Ne Kadar Derin" başlıklı yazımda belirttiğim gibi, bugün öğrendiğimiz gerçek şu ki, aslında dünyada bir tek "derin devlet" var... Diğerleri onun şubesinden ibaret.

İşte, Amerika merkezli bu derin devletin Türkiye şubesi, o zaman kendi küçük aklıyla bir kıvılcım ateşledi ama onları kullanan "merkez"in hedefi tüm bölgeyi yakacak büyük bir yangındı.

Ve o yangın bugün Rakka'ya kadar ulaştı...

Türkiye'nin etrafını PKK (yada PYD) ile kuşatmak isteyen Amerika, önce Terörist IŞİD'i meydana sürdü sonra da onları bahane ederek, tüm Ortadoğu'yu kendi "paralı askerlerine" teslim etme yoluna girdi.

Bizim bu Şeytan'ın oluşmasındaki katkımızda, Öcalan Putu'nun dikilmesinde bilerek/bilmeyerek ilik harcı atmamız oldu!!

Bugün, ta Rakka'da Öcalan posterleri açılıyor, heykelleri dikiliyorsa, bunun vebali, o zamanın asker görünümlü "derin yapıları"nındır... Bu bölgenin başına yeni bir "Put" bela ettiler!

Elli yıldır kanımızı akıtan, canımızı yakan, yüz milyarlarca dolar zarara girmemize neden olan PKK belası, şimdi artık karşımıza Amerikan destekli "dış güç" olarak çıkıyor.

Emperyalizm, bu bölgede etnik, mezhebi ya da kaş göz farkı ne varsa en etkin bir şekilde kullanmayı çok iyi biliyor... Türk'ü kullanamaz olunca "Kürt"ü kullanmaya başlıyor.

Türkiye, Amerikan jandarmalığından vaz geçtiğinden beri, Amerika kara "ordusu" nu PYD-PKK ile kurmaya başladı... Bunlara binlerce TIR'lık silah ve mühimmat verdi.

Sonunda, bir tek Amerikalı askerin burnu kanamadan bölgede siyasetini yürütüyor... Yakın bir gelecekte, her türlü silahla donattığı PiYaDe'lerini üstümüze sürecek...

Allaha şükür ki, içimizdeki "beyinsizlere" rağmen, bugün bu ülke bunun farkındadır ve her türlü tedbirini buna göre almaktadır.

Bizi elli yıldır içimizdeyken yıkamayan Terör, dışımızdan hiç yıkamaz!

Arapların "Men Dakka Dukka" bir deyişi vardır... Türkçesi "eden bulur" gibi bir şeydir... Ben bu deyişi, "Men Dakka Rakka!"yaparak bir yazıma başlık yapmıştım.

Evet, bugün Rakka'ya Öcalan'ın putunu dikenler, yarın putuna alıp kaçacak delik arayacaktır!

1-http://blog.milliyet.com.tr/-derin-devlet--ne-kadar-derin-/Blog/?BlogNo=572065

2-http://blog.milliyet.com.tr/men-dakka-rakka-/Blog/?BlogNo=532535

 

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..