Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mayıs '09

 
Kategori
Futbol
 

Bu ka Aziz

Lige haftalar önce havlu atmışsın, Avrupa'da zaten yoksun. Elinizde sımsıkı sarılmanız gereken bir kupa kalmış. Ama teknik adamdan futbolcusuna başkandan malzemcisine kadar bir ruhsuzluk bu kadar olur yani. Tarihe geçme fırsatını elinin tersiyle itmek bu kadar olur. Herhalde Mustafa Denizli'ye Fenerbahçe'nin kadrosunu yaz deseler bu kadar kötü bir takım yazamazdı. İspanya'nın Avrupa şampiyonu oluşunda Aragones'in katkısının ne kadar az olduğunu bu gece herkes gördü. Lig maçında stoper yokluğunda mecburen Gökhan'ı oynattın o gün için bu plan tuttu. Ama papaz her zaman pilav yemez Aragones efendi. Bu gece hem kendini hemde Gökhan'ı bitirdin. Önder yanında duracağına sahada olsaydı Gökhan da yerinde oynasa olmazmıydı. Demirel dururken Babacan neden kalede Aragones yoksa hafta sonu çok önemli lig maçın varda bizim mi haberimiz yok. Sen İnönü'de Belşiktaş'ı yenerken Semih nerdeydi? Tabi ki sahada ama sen naptın içi çekilmiş ruhsuz Alex efendiyi 90 dakika sahada tuttun. Sahanın heryerine koşan Emre'yi çıkardın sonra da farka gittin zaten? Ama beni çok şaşırttın 3-1 den sonra bir de hemşehrini oyuna alsaydın da oda bu tarihi kadroda oynasaydı ne güzel olurdu. Artık sana güle güle bile denmez Aragones efendi. Sende biraz utanma biraz edep varsa çeker gidersin.

Evet Aziz başkanımız kurduğun bu takımla ne kadar gurur duysan azdır. Fenerbahçe kulubüne verdiğin hizmetler içinde sana teşekkür ederiz. Artık sende miadını doldurduğunun farkındasındır umarım. Gitmenin zamanı çoktan geçti. Hatta sözleşmesi devam edem Aragones, sözleşmelerini uzattıktan sonra performansları üçe katlanan Brezilyalılarını da al git kendine bir takım kur. Belki bu ruhsuz latin futbolcularla amatör kümede şampiyon olursun.

Yazık oluyor bizim gibi F.Bahçe taraftarlarına bu takımın yarısından fazlasını değiştirmek lazım. Kalacak futbolcular belli ama bu yönetim onlarıda tutamaz bu takımda. Aynı Tuncay'ı, Aurelio'yu, Anelka'yı tutamadıkları gibi. Bu sene şu takımın başında bir Aykut Kocaman olsaydı açık ara şampiyon olurduk. Hatta devre arasında bu Hocayı gönderip yerine adam gibi adam Aykut'u getirselerdi yine şampiyonluk gelirdi.

Bu takıma bir Kaka bir Ronaldinho getiremiyorsan Brezilyalı futbolcuya ayak bastırmayacaksın Kadıköy'e. Adamlar karıları için gol atıyorlar çocukları için şut çekiyorlar. Maksat görüntü olsun takım şampiyonluğu kaçırmış Kupayı bilmem kaç senedir alamıyormuş adamların umurunda değil. Yazıklar olsun bu ruhsuz Alexlere Deividlere. Hem de binlerce kez yazıklar olsun, hiçbirisine hakkımı helal etmiyorum.
 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..