Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '14

 
Kategori
Kitap
 

Bu kitabın bir amacı var! "Morto'nun Mezarlığı" pek yakında..!

Bu kitabın bir amacı var! "Morto'nun Mezarlığı" pek yakında..!
 

Morto'nun Mezarlığı - Arda İnal


Merhaba Değerli Milliyet Blog okurları,

Sizlerle kendi adıma çok önemli bir haberi paylaşmak istiyorum. "Morto'nun Mezarlığı" isimli ikinci kitabım, pek yakında siz okurların beğenisine sunulacak. Yaklaşık üç yıldır üzerinde titizlikle çalıştığım ve yayımlatmak için doğru zamanı beklediğim kitap, 13 farklı öyküden oluşuyor. 

"Hayata, Ölüme ve Sevdaya Dair"

"Morto'nun Mezarlığı" isimli kitabımı oluşturan öyküler, farklı konuları, farklı karakterleri, farklı zaman ve mekânları aynı güdülenimin potası altında eriterek okuyucuya sunuyor. Konular tamamen farklı; kimi öyküler fantastik veya gerilimsel ögeleri bünyesinde barındırırken, diğer bazıları trajedik ya da dramatik veya didaktik bir tema ile çıkıyor karşısına. Ama öykülerin bütününü tek bir cümleyle tarif edecek olursak; bu "Mezarlığın" sakinleri hayata, ölüme ve sevdaya dair!

İşte size kitaptan küçücük bir kesit (arka kapaktan):

“Bağırıyorduk. Apansız bir ölüme doğru gidiyor, Azrail'i yanımıza çağırıyorduk. Artık, sığ sularda şarap içip pipo tüttürmenin değil, kan içip bataryalarda ölüm tüttürmenin vaktiydi. Artık, sudaki labutlara talim ateşi değil, düşmana amansız bir yaylım ateşi açmak vaktiydi. Deniz ve rüzgâr müttefikimiz, Azrail misafirimiz, ölüm ise düşmana sunulacak hediyemizdi.”

"Bu Kitabın Özel Bir Amacı Var!"

 

Kitabın ilk baskısı, özel bir amaca adandı. 
 
Kitabın satışından yazar olarak elde edeceğim tüm gelirler, (yayın giderleri düşüldükten sonra) yoksul, öksüz, yetim veya yardıma muhtaç çocukların eğitimi için harcanacak ya da bu alanda hizmet veren sivil toplum kuruluşlarına bağışlanacak ve yapılan tüm bu harcamalar internet aracılığıyla duyurulacak. (kişisel internet sitem, kitabın resmi facebook sayfası, milliyet blog, vs.)
 
Kitabın içeriği ve kitapla ilgili gelişmeleri kitabın facebook sayfasından takip edebilirsiniz. Sayfayı bulmak ve beğenmek için kitabın adını arama motorlarına veya facebook sayfasına yazmanız yeterli.
 
Saygılarımla.
 
Arda İnal.
 
 
 
 
Toplam blog
: 19
: 3431
Kayıt tarihi
: 30.08.09
 
 

"Baba, koca, yazar, hukukçu, piposever, felsefî bir şövalye ama en çok... alelade bir adam." "Fat..