Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Şubat '17

 
Kategori
TV Programları
 

Bu Şehir Arkadan Gelecek dizisine büyük reyting şoku! Kerem Bürsin yine beklentiyi karşılayamadı!

Bu Şehir Arkadan Gelecek dizisine büyük reyting şoku! Kerem Bürsin yine beklentiyi karşılayamadı!
 

Diziye reyting şoku !


Başrollerinde Gürkan Uygun,  Leyla Lydia Tuğutlu ve Kerem Bürsin’in olduğu Bu Şehir Arkadan Gelecek dizisi reytinglerde hayal kırıklığı yarattı!

Şeref Meselesi dizisinin aşırı düşük reytinglerinden sonra Kerem Bürsinin yeni dizisinin de aynı şekilde düşük reytingler alması şok etkisi yarattı!

Dizi yayınlanan son bölümü ile TOTAL de : 3.83 reyting ile 11. AB de : 3.68 reyting ile 6. Sırada yer alabildi. Dizinin share oranları ise içler acısı 2 ölçüm kategorisinde de 10 share alamamış!

Gelelim diziye dizi konusuna göre fazla hareketsiz ve sıkıcı. Birde bir dönem yayınlanan Pusat dizisi ile olan ufak tefek benzerlikler beni izlerken şahsen rahatsız etti.

Dizinin konusu aslında fena sayılmaz ama özensiz senaryo ve dizinin genel kurgu dünyası izleyicinin ilgisini çekecek kadar iyi değil.

Oyunculuklara gelecek olursak Kerem Bürsin tam anlamı ile hayal kırıklığı. Spor salonunda çalıştığı kadar Türkçe konuşmak için çalışmamış anlaşılan!  Öte yandan oyuncu dizilere ara verdiği dönemde sadece kaslarını geliştirmiş galiba oyunculuk performansı oldukça kötü. Boş bakışlar , anlamsız yüz ifadeleri ve en önemlisi bozuk Türkçesi ile Kerem Bürsin kesinlikle kötü bir performans sergiledi şuana kadar.

Şunu da belirtmek istiyorum yabancı ülkede bir süre yaşadıktan sonra ülkemize gelen oyuncular nedense dizilerde ya dublaj kullanıyor kendi sesi yerine ya da Kere Bürsin gibi bozuk ve aksanlı bir Türkçe ile oyunculuk yapıyor. Ülkeye geleli oldukça uzun bir  süre oldu ama Kerem Bürsin hala düzgün Türkçe konuşamıyor! Bu ülkeden ekmek paranı kazanıyorsan bu ülkenin dilini öğreneceksin arkadaş! Ha ben yapmıyorum diyorsan yabancı ülkede devam edeceksin yoluna. Oyunculukta ses çok önemli duyguyu ses tonu veriyor sonuçta böyle yabancı ülkeden gelen oyunculara nedense ısınamıyorum bozuk Türkçeleri yüzünden. Umarım Kerem Bürsin kısa süre içinde Türkçesini geliştirir. Dizide senaryo gereği bir kulp takmışlar bozuk Türkçesine  ama her dizisinde aksanlı ve bozuk Türkçe konuşması bu ülkenin izleyicilerine bence bir saygısızlık!

Leyla Lydia Tuğutluise bir önceki işindeki rolüne benzer bir rol ile karşımıza çıktı ve bana göre kendini az tekrar etti… Oyunculuk performansı ise izlediğim kadarı ile fena değil ama kendisini geliştirmesi gerekiyor. Umarım güzel ve yetenekli oyuncuyu daha güzel  işlerde daha farklı rollerde izleriz…

Gürkan Uygunise her zamanki gibi oyunculuğunu konuşturuyor dizide oyunculuk adına profesyonelliği sunan tek isim bence tecrübeli oyuncu.

Bu Şehir Arkadan Gelecek umarım eksiklerini tamamlar ve dizideki bazı oyuncular daha iyi performans sergiler ilerleyen bölümlerde yoksa bu gidişle dizinin ömrü uzun olmayacak gibi.

Dizinin yeni bölümleri her Çarşamba saat 20.00 da ATV’de…

Mehmet Engin 

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..