Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '12

 
Kategori
Burçlar
 

Burçların Aşka yaklaşımları - 3

Burçların Aşka yaklaşımları - 3
 

YAY: Yaşamı bir eğlence olarak gören yaylar, aşkı ve hayal kurmayı çok severler. En önemli karakter özelliklerinden birisi espri yetenekleridir. Her zaman yeni fikirlerle doludurlar. Yayların özgürlük tutkuları, bonkörlükleri ve maceracı yapıları da diğer önemli özellikleridir. Bir yere bağlanıp kalmayı sıkıcı bulabilirler. Aşkı bir macera ya da mücadele gibi algılarlar. Genellikle karşılarındakinin ne hissedeceğini ya da düşüneceğini önemsemeden içlerindekini söyleyebilirler. İlişkideki temel amaçları, partnerlerine sadık kalabilmektir. Evine aşırı düşkün, dışarı çıkmaktan hoşlanmayan ve kıskanç biriyle birlikte olamazlar. Kendilerine uygun bir eş bulduklarında, sakladıkları derin ihtirasların ve sıcaklığın ortaya çıkması kaçınılmazdır.

OĞLAK: İlk bakışta soğuk bir izlenim bırakan oğlaklar, aslında kullandıkları savunma mekanizması sonucu böyle görünürler. Kariyerleri en çok önemsedikleri şeydir. Ciddi konularda tartışmayı severler, en ufak problemde bile karşılarındakine yardımcı olmaya çalışırlar. Aşklarını kazanmak çok da kolay değildir. Genellikle ikna eden değil, ikna edilen olmayı severler. Beraberlikte karşı tarafın ciddiyetine inanmaları gerekir. Duygularıyla hareket eden, yaşamlarını duygularına endeksleyen insanlarla birlikte olmakta zorlanırlar. Çünkü kontrolü, soğukkanlılığı ve mesafeli davranışı meziyet olarak görürler. Partnerlerinin ilişkide ciddi ve özverili davranmasına önem verirler. Gururunu okşar, neşelenmesini sağlar ve sevdiğinize inandırabilirseniz, ihtiraslı ve esirgeyici bir aşık olabilirler.

KOVA: Her zaman çekici, farklı ve esprili bir izlenim bırakırlar. Kovalar, yaşamlarını kendilerine göre düzenlerler ve çılgınca fikirleri uygulamaktan çekinmezler. Hümanist bir yapısı olan Kovalar, oldukça rasyoneldirler. İyimserlik temel ilkeleridir. Flört etmeyi ve yeni dostluklar kurmayı severler. Eleştirileri rahatlıkla karşılayabilirler ve başka insanların fikirlerine değer verirler. İlişkilerini geliştirmek ve güven duymak için zamana ihtiyaçları vardır. Küçük hataların gündeme getirilmesi, kendilerini rahatsız hissetmelerine neden olur. Diğer ilişkilerinde olduğu gibi, aşkta da kendilerini teslim etmeleri çok güçtür. Karşı taraf sadakatini koruduğu ölçüde onlar da sadık kalabilirler. Aşırı talepkâr, kıskanç ve eleştirici tutumlar onların uzaklaşmalarına yol açar.

BALIK: Balıklar büyüleyici insanlardır. Genellikle kibar ve yumuşak bir karaktere sahiptirler. Aslında kendilerine ait bir romantizm ve rüya âleminde yaşarlar. Kolayca sevmeye ve âşık olmaya yatkındırlar. Sürekli bir ilişkiye girebilmeleri için duygusal ihtiyaçlarına karşılık bulmaları ve kendilerini güvende hissetmeleri gerekir. Eğer balıklara düşünceli ve nazik yaklaşılırsa, karşılığında inanılmaz bir sevgi ve sadakat gösterirler. Bir kere sevdiklerinde, tüm vakitlerini, enerjilerini ve kaynaklarını sevdikleri kişi uğruna harcayabilirler. Reddedilmeyi ya da tamamıyla göz ardı edilmeyi hiç sevmezler. Aradıkları sevecen, sadık ve şefkatli eşi bulduklarında, hiçbir güç onları aşklarından döndüremez. Sevdiklerinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek uğruna her şeyi yapabilirler.

 

 
Toplam blog
: 54
: 2101
Kayıt tarihi
: 12.03.12
 
 

Başkalarının hayatlarını, kişiliklerini anlatmak kolay da, söz konusu kendim olunca yazacak çok a..