Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ağustos '12

 
Kategori
Bayramlar
 

BURDUR'da resmi bayramlaşma töreni istasyon çay bahçesinde gerçekleşti

BURDUR'da resmi bayramlaşma töreni istasyon çay bahçesinde gerçekleşti
 

BURDUR'da Resmi Bayramlaşma Töreni İstasyon Çaybahçesinde...


BURDUR'da Resmi Bayramlaşma Töreni İstasyon Çaybahçesinde Gerçekleşti

İstasyon Çaybahçesi’ndeki Resmi Toplu Bayramlaşma, AKP ve CHP’nin Gövde Gösterisine Dönüştü

Türkiye’nin bölünmenin ve komşularıyla savaşın eşiğine geldiği, ülkede pahallığın, fakirliğin, işsizliğin, muhtaçlığın ve yolsuzluğun tavan yaptığı, milletvekillerinin teröristlerce kaçırıldığı, ayrılıkçı milletvekillerinin dağda PKK teröristleriyle alâyiş içinde muhabbetle buluştuğu, devlet otoritesinin taban yaptığı koşullarda buruk bir şekilde idrak ettiğimiz Ramazan ayını müteakiben Ramazan Bayramı’nın ilk gününde her yıl geleneksel olarak yapıldığı gibi resmi bayramlaşma İstasyon Çaybahçesinde gerçekleştirildi. AKP ve CHP de kendi parti binalarında özel bayramlaşma töreni düzenleyerek İstasyon Park’taki törene katıldılar. İstasyon Çaybahçesi’ndeki bayramlaşma töreninde sadece AKP ve CHP’liler, çeşitli kitle örgütü, oda ve sendika başkanlarıyla protokol katıldı.

İstasyon Çaybahçesi’ndeki toplu bayramlaşma törenine, Başkan Akkaya, Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek, AKP Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Dr. Hasan Hami Yıldırım, CHP Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Garnizon Komutanı Albay Ümit Saltaş, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici, Genel Sekreter İbrahim Şimşek, BUTSO ve BTO Başkanları, siyasal parti il yöneticileri ve üyeleri katıldı. Törene çok yoğun ve kalabalık katılım saplayan AKP ve CHP grupları, bayramlaşma töreni adeta AKP ve CHP gövde gösterilerine dönüştürdü.

İstasyon Çaybahçesi’ndeki toplu bayramlaşmayı müteakiben askeri gazinoda Garnizon Komutanlığıyla, Jandarma Komutanlığı’nda, Emniyet Müdürlüğü’nde, Erkek Yetiştirme Yurdunda, Huzurevinde ve Şehitler ve Muharip Gaziler Derneği’nde resmi bayramlaşma devam etti. 

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..