Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ağustos '12

 
Kategori
Güncel
 

BURDUR CHP parti binasında bayramlaşma

BURDUR CHP parti binasında bayramlaşma
 

BURDUR CHP Parti Binasında Bayramlaşma


BURDUR CHP Parti Binasında Bayramlaşma

Burdur Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri, bu yılda resmi toplu bayramlaşma törenine gitmezden önce parti binasında toplanarak parti içi bir bayramlaşma töreni düzenledi; daha sonra İstasyon Çaybahçesi’ndeki resmi toplu bayramlaşma törenine geçti.

İl Başkanı Süleyman Erman, Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten, İl Genel Meclisi ve belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı parti içi bayramlaşmada İl Başkanı Süleyman Erman ve Vekil Ramazan Kerim Özkan birer konuşma yaptı.

CHP il binasındaki parti için bayramlaşma törenin gazetecilere kısa bir açıklama yapan Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, “bayramlar sevginin, kardeşliğin, dostluğun paylaşıldığı günlerdir. Bugünlere Türkiye’nin geçmiş günlerden daha fazla ihtiyacı var. Mutluluğa ihtiyacı var. Çünkü ülkemizde terör can almaya devam ediyor. Bunların sona ermesi için hep beraber elele vermemiz gerekiyor. Bu anlamda bayramlar bir vesile. Bu anlamlı günde sizleri de partimizde konuk ettiğimiz için mutlu oluyoruz. Sizlerin de bayramlarını canı gönülden kutluyoruz. Bu duygularla bütün hemşerilerimize saygılarımızı sevgilerimizi sunuyoruz.” Dedi.

İl Başkanı Erman da kısa bir açıklama yaparak,“Burdur halkının ve bütün İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Ülkemizin böylesine zor bir süreçten geçtiği dönemde barışın, kardeşliğin, adaletin egemen olduğu bir dönemde halkımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Bayramlaşmayı müteakiben İstasyon Çaybahçesi’ndeki toplu bayramlaşma törenine geçildi. 

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..