Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Eylül '09

 
Kategori
Haber
 

C.G'nin yakalanması

C.G. teslim oldu.

Ya teslim olmasaydı! Büyük ihtimal polis yakalayamıyacaktı.

C.G. teslim olduysa, bu hiç kuşkusuz kızın babası sayesindedir.

Olay uzadıkça, bazı aklıevveller kızın babasını şovmenlikle suçlamaya başlamışlardı, oysa baba, üstün bir 'babalık' göstererek olayı gündemde tutmayı başarıyordu. Bazı parsacılar da, işin içine para sokulması nedeni ile kızın gerçek babalığını üstleniyorlardı.

Daha ilk saatlerden itibaren katil zanlısının kim olduğu, olay yeri, bağlantılı kişiler hakkında, (katil ve yardımcılarının acemilikleri yüzünden, ve bu nedenle şans eseri) doğru ve gerçek bilgilere sahip olan polisin, katil zanlısını 7 aydır yakalıyamaması art niyet eseri değilse ise büyük bir başarısızlıktır.

Basında polisin çemberi daraltması ve baskısı neticesi bu sonucun alındığı övülerek anlatıyor. Külahıma anlat!

Karşıda profesyonel katiller yok, 17 yaşında bir bebe, sıradan bir aile ve yardımcıları var. Bu kişilerin yaptıklarını öngörememek, ipuçlarını bir araya getirip olayı çözememek ancak safların yapacağı bir iştir. Çağımızın iletişim imkanları ile vebu kişilerin bıraktıkları izler ile, daha 3-5 gün içinde bu olayın sonuçlanması gerekirdi.

Dede de devreye girmiş, yeter artık, yakaladınız işte daha ne uğraşıyonuz diyormuş, bu, geride bu işe bulaşan pek çok kişinin olduğunu gösterir.. ve bu da, bu olayın çözülmesinin tonla ipucunun olduğu ve polisin bunları değerlendiremediğini gösterir.

 
Toplam blog
: 467
: 1012
Kayıt tarihi
: 21.10.07
 
 

Ankara'da yaşıyorum. Çeşitli güncel konularda, zaman zaman "Neden olaya böyle bakılmıyor?" diye düş..