Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Nisan '10

 
Kategori
Futbol
 

Çakma Barcelona beceremedi! Fenerbahçe Şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı

Çakma Barcelona beceremedi! Fenerbahçe Şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı
 

Yer Recep Tayip Erdoğan Stadyumu…

Kasımpaşa ile Fenerbahçe ligin 31. hafta maçına çıkıyor.

Maç başlar başlamaz Fenerbahçe’nin Kasımpaşa’nın üzerine çullanacağını düşünenler yanıldı!

Fenerbahçe hiç şampiyonluğa oynayan bir takım görüntüsü vermekten uzak, ver gülüm al gülüm havasında, boşa ve defansın arkasına atılan toplar, Guiza’nın bal yapmayan arı misali koşuşturmacaları, arada bir yakalanan pozisyonların boşa harcanması ile devam edip giden bir maç!

Kasımpaşa; Teknik direktörü Yılmaz Vural’ın deyimi ile Borcelonavari top oynamaya çalışan bir takım. Ancak Barcelona’nın çakması!

Kasımpaşalı futbolcuları buradan kutlamak lazım, Fenerbahçe’den daha isabetli paslarla top dolaştırdılar. Ancak her hangi bir pozisyona giremediler. İsabetli pas yüzdelerinin çokluğuna rağmen, pozisyon bulamamaları, birilerine konuşma konusu çıkartacak cinsten!

Böyle ver gülüm al gülümle geçen ilk yarıdan sonra, ikinci yarının ilk 20 dakikasında sahada gerçek bir resital vardı. Futbol adına nefis hareketler ve Fenerbahçe’nin Alex ve Guiza ile kaçırdığı pozisyonlar. Maçın ilk yarısında da Mehmet Topuz ve Özer’le kaçırılan pozisyonlardan çok daha net pozisyonlar heba edildi. Sahanın en iyilerinden olan Mehmet Topuz çıkıp yerine Deivid girince, atılacak Kornerle Fenerbahçe’nin golü atacağını birlikte seyrettiğim arkadaşlarıma söyledim. Ancak golün Deivid tarafından atılacağını söylemiştim. Yanılmışım! Golü Deivid yerine Bekir attı!

Golden sonra Fenerbahçe idare etmeye çalıştı! Kasımpaşa’da buna çanak tutunca, maç 1-0 Fenerbahçe’nin lehine sonuçlandı. Ve belki de bu tek gol Fenerbahçe’nin şampiyonluğunun müjdecisiydi.

Gelelim takımın enlerine; Fenerbahçe’de en iyiler Selçuk ve Özer, en kötüler Emre, Guiza ve Alex’i sayabiliriz.

Fenerbahçe cebine koyduğu üç puanla, akşam oynanacak Galatasaray-Bursa maçını beklemeye başladı.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..