Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Aralık '14

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Çakralarınız kapalı, açalım mı?

Çakralarınız kapalı, açalım mı?
 

Para kazanmanın en kolay yolu !


Ülkemizde işsizlik çok önemli sorunlardan biri. Ekmek artık arslanın midesine indi. Koşullar ağır; ödemeler çok, faturalar arka arkaya yağıyor. Doğal gaz, telefon, internet, elektrik  , su, günlük giderler, beklenmedik ani masraflar derken... Bunalıp, sağlıklı düşünemez oluyoruz.

Türkiyemiz de  ne yazık ki, insanların iyi niyetlerini kullanan, kolay yoldan gelir elde eden o kadar çok kişi  var ki ...

Kişisel gelişim teknikleri, bir kurs açılıyor , inanılmaz rakamlar ödeniyor, nefes teknikleri çok önemli doğru ama neden bu kadar yüksek  bedel ödüyoruz?

Ankara'da  falcılık önemli bir endüstri haline dönüşmüş durumda. Bu yalnız Ankara'da değil, İstanbul  ve diğer kentlerimizde de durum aynı.

Suçu önce kendimizde aramalıyız. Bu yüksek fiatları ödeyerek,karşıdaki kişinin kıvrak zekasının (!) esiri olup bomboş bir biçimde o mekandan ayrılıyorsunuz.

-"Çakralarınız kapalı, açılmazsa sizi daha kötü enerjiler bekliyor"

- Hemen  açabilir miyiz?

- Ayrıca size kurşun da dökülmeli, üzerlik tohumu tütsülenmeli,iyice içinize çekmeli, sıkıntılarınızdan ve kötü  enerjiden kurtulmalısınız.

"peki " der koyun teslimiyetinde. Hesap yüksek; bir öğretmenin ayda aldığı ek dersin iki katı kısa bir sürede.

Falcı sizin geçmişte yaşadıklarınızı söylüyor, zaten bilinen bir durum,  peki geleceği bu kadar iyi biliyorsa, kendi adına iyi yatırımlarda bulunabilir, sayısalda en büyük ikramiyeyi kazanabilir; çünkü paraya  tapıyorlar.

Benim önce kendime sonra herkese tavsiyem asla fal baktırmayın, falcılara, medyumlara, kehanette bulunanlara  inanmayın, etkilerinde kalmayın, bu fırsat kollayanlara izin vermeyin.

Yalnızca insanların zaaflarını kullanarak para kazananlar ,tamamen haram bir gelir elde ediyorlar, bunun   bereketini göremezler.

Su falı 150 tl. ,çiçek falı ,renk falı,kahve falı ,her türlü fal... fiatları değişiyor, pamuk eller cebe!

Müşteriler her kesimden,  tıp fakültesi öğrencileri bile sırada,   yetişkinler, meslek sahipleri...

Topluca dengelerimiz bozuldu, sağlıklı düşünemez olduk sanki !

Geleceği bilmek iyi değil, çünkü güzel bir şey yaşanacaksa surpriz olsun, kötü bir şey başımıza gelecekse de bunu önceden bilip sürekli üzülmek de anlamsız.

Kelin ilacı olsa kendi başına sürer. Bunca para tuzağı, bilin piyango çekiliş sonuçlarını,   50 milyon,  eski parayla  trilyonu alın , alabiliyorsanız...

Düşünmeden,  sazanca atlıyoruz,  kimlerden medet umuyoruz . Allah!a sığınıp, dileklerimizi Yaradan'a iletmeli,  sabırlı olmalı, kula kulluk etmemeli, çakralarımızı kendimiz açıp, olumlu düşünce,  sabır ve azimle zorlukların üstesinden gelmeliyiz.

 
Toplam blog
: 258
: 2037
Kayıt tarihi
: 09.11.06
 
 

Ben İngilizce öğretmenliği yapan yurdum insanıyım. Yalnız öğrencilerim yetişkin arkadaşlar. Devlet m..