Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Nisan '13

 
Kategori
Futbol
 

Çaykur Rizespor Süperlig'de

Çaykur Rizespor Süperlig'de
 

Wiceli Mekansızlar (Biber Gazı Bizde Kafa Yapıyor)


5 Yıldır Süperlig özlemiyle yanıp tutuşan ve her seferinde playoff müsabakalarından kıl payı skorlar ile dönen Çaykur Rize Spor bu sefer zoru başardı ve Ankaragücünü kendi evinde 3-0 mağlup eden Çaykur Rizespor Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.

Çaykur Rizespor ligin ikinci yarısında teknik adamlık görevine Mustafa Denizli getirilmiş ve başarısını tekrar arttırmaya başlamıştı. Sezon boyunca kendini toplayan takım iyi bir oyun sergiledi.

Mustafa Denizli yaşadıkları önemli başarıyla ilgili olarak, "Güzel bir duygu. Önemli bir çalışma oldu. Başka türlü bu işin altından kalkamazdık. Bir çok şeyi değiştirdik. Kısa sürede başarıyı getirecek çalışma ne olabilirdi bunları uyguladık. Bir çok şeyi değiştirmeye çalıştık. Hayatımda bir çok şampiyonluk yaşadım ama bugünün değeri çok farklı. Bu ligde şampiyonluk yaşamak içimde bir ukteydi. Bunun için Rize'ye geldim" dedi.

Denizli mutlu olduğunu dile getirerek, "Zor görevleri başarınca mutluluğunuz daha büyük oluyor. Beşiktaş ile şampiyon olduğumuzda da devreyi 6. bitirmiştik. Rize'de de ilk yarıyı 6. bitirdik. Bundan sonra heralde 6. olursak başarıyı yakalayacağız" diye konuştu.

Çaykur Rizespor'a Ankaragücü karşısıdna galibiyeti getiren golleri 72. ve 80. dakikada Florin Cernat ile 82. dakikada Cenk Ahmet Alkılıç kaydetti.  

Yeşil'in Mavi ile buluştuğu benimde memleketim olan rizenin biricik takılımı Çaykur Rizespor'umun maçına gidemesemde gönülden tüm benliğimle destekteydim. Süperlig'de Kale arkasında MEKANSIZLAR ekibiyle orada olacağız.... Her zaman sonsuz destekçileriniz...

 
Toplam blog
: 28
: 2754
Kayıt tarihi
: 15.01.13
 
 

Rize doğumlu ve yerleşimli Teknoloji bağımlısı. Aorhan, Anarschi ve Milliyet Blog Ailesi bireyi....