Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Eylül '18

 
Kategori
Mizah
 

Çeşitli Fıkralar

Çeşitli Fıkralar
 

Gülmek Sağlıktır, Gül Gönlünde güller açsın. Sıkıntı ve stresini gülerek atınız. Aşağıdaki fıkraları okuyup bir an olsun sıkıntılarınızdan kurtulacağınızı umarım. Yaşamınızdan gülücükler eksik olmasın.

NAHİDE ÇELEBİ

GÜZEL DUL
Temel'e hani sen güzel bir dulla evlenecektin, ne oldu diye sormuşlar. “Kocasinun ölmesinu pekleyrum “demiş.

İngilizce Bilen
Erzurum’da bir iş yerine "İngilizce bilen ağır vasıta şoförü aranmaktadır." Hazır cevap ve muzip bir Dadaş müracaat eder kendisine sorarlar: - Ehliyetin var mı?

“Buyurun” der ve ehliyetini uzatır. “ Peki İngilizce biliyor musun?” Dadaş hiç düşünmeden cevabı yapıştırır:  Ağabey, ondan kolay ne var, onlar diyor ki andırsitend? Biz diyoruz ki annir misan? “

KADIN KULAĞI
Adamın biri kazada kulaklarını kaybetmiş. Araştırmaları sonucu iyi bir plastik cerrah bulmuş ve girmiş ameliyata. Ameliyat sonrası bandajlar açıldıktan bir süre sonra: - "Aman Allah’ım Doktor! Bana kadın kulakları takmışsınız!" diye bağırmaya başlamış.
"Kulak kulaktır!" demiş Doktor... "Kadını erkeği olmaz!" "Yanılıyorsunuz!" demiş hasta... "Her şeyi duyuyorum ama hiçbir şey anlamıyorum!"

 OTELCİ TEMEL
Otelci Temel'in kapısını bir gece bir İspanyol asilzadesi çalmış.  “Odanız var mı? “
“ Kimsunuz? “ “ Jose de Santana de Monte Cristo de Santa Cruzo. “ “Haa, pu katar uşağu alacak yerum yok! “

ÖĞRETMEN

Öğretmen:  “Söyle bakalım evladım… Dün okula geleceğin yerde hangi eşek oğlu eşekle dışarıda dolaştın bakayım. “Çocuk : “Oğlunuzla Ahmet’le efendim”

TRAFİK IŞIKLARI

Erzurum’da trafik ışıkları yeni yapılmış. Trafik polisi de kaza olmasın diye halkı yönlendiriyormuş. Erzurumlu teyzenin biri kırmızı ışıkta geçmiş. Polis: “ Dur teyze nereye gidiyorsun? “ demiş. Teyze de

“Viş ahan sene ne çi erimden izin aldım gaynım gile gidirem” diye cevaplamış.

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..