Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mayıs '11

 
Kategori
Siyaset
 

CHP Burdur Milletvekili Adayları çok hızlandı çok…

CHP Burdur Milletvekili Adayları çok hızlandı çok…
 

Niye bu başlığı attım?

Çünkü tam 12 saat süren ve aralıksız siyasi propaganda çalışması yürütüldü. Gittiklerimiz yerleri ise saymaya başlayınca sizler de ne kadar hızlı olunduğunu göreceksiniz:

-Ürkütlü Beldesi,

-Yüreğil Köyü,

-Ambahan Köyü

-Keçili Köyü,

-Kestel Köyü,

-Kuşbaba Köyü,

-İncirdere Köyü,

-Susuz Köyü,

-Karapınar Köyü,

-Uğurlu Köyü,

-Kızılkaya Beldesi,

Şimdi geldik, işin hikayesine…

29 Mayıs 2011 Pazar günü saat 11.30’da Bucak CHP İlçe Yönetimi, Ürkütlü Beldesine hareket etti. Yaklaşık yarım saat sonra Bucak’tan bizler, Burdur’dan Milletvekili Adayları Ramazan Kerim Özkan, Yakup Yıldız ve Bayram Tekin ile beraberinde Burdur CHP İl Başkanı ve yöneticileri Ürkütlü Belediyesi önünde buluştuk. Kahvehane önünde toplanan vatandaşlara halen milletvekili olan aday Ramazan Kerim Özkan bir konuşma yaptı.

Mevlit yemeğine yetişmek için Ürkütlü’den, Yüreğil Köyü’ne geçildi. Önce köy kahvehanesine uğranıldı sonra mevlit yemeği yendi.

Hemen Ambahan Köyü’ne varıldı. Burada da mevlit yemeği vardı ancak sadece çay içildi. Çünkü karnımız çok toktur. Ambahan Köy Kahvehanesinde CHP Milletvekili adaylarından Yakup Yılmaz ve Ramazan Kerim Özkan konuşma yaptılar ve soruları yanıtladılar. Bu arada yol üstüne CHP bayraklarından oluşan ip, ağaçtan ağaca çekildi.

Oradan Keçili Köyünün meydanına gelindi. Muhtar ve köylülerle konuşuldu ve oylar istendi. Köye ilk kez CHP bayraklarından oluşan ip çekildi.

Yağmur altında Kestel Köyü’nün kahvehanesine ulaşıldı. Yaklaşık 30-40 vatandaşa Ramazan Kerim Özkan hitap etti. Sorulara yanıt verdi.

Yine yağmur altında Kuşbaba Köyü’nün içinden geçildi ve kooperatif binasının önünde duruldu. Orada bulunanlarla tokalaşıldı ve adaylar tanıtıldı.

İncerdere Köyü kahvehanesine gidildi. Ramazan Kerim Özkan ve Bayram Tekin birer konuşma yaptılar ve soruları yanıtladılar.

Artık akşam olmuştu ancak durmak yoktu. Hemen Susuz Köyü’ne geçildi. Bu köyde özel bir çalışma yürütüldü. Köyün neredeyse tamamında evler tek tek tarandı, adaylar tanıtıldı ve broşürler bırakıldı.

Oradan Karapınar Köyü kahvehanesine, oradan Uğurlu Köyü kahvehanesine gidildi. Son olarak Kızılkaya Beldesine akşam saat 21.45 civarında varıldı. Yaklaşık yarım saatlik esnaf ve kahvehane turundan sonra çaylar içildi ve veda edildi…

Şimdide özel analizime sıra geldi:

Seçim tarihi yaklaştıkça galiba CHP Burdur Milletvekili adayları rahat uykuya hasret kalacaklar… Burdur, 12 Haziran 2011 akşamı oy sayılarıyla, milletvekili dağılımıyla çok enteresan bir seçim yaşayacağı neredeyse kesindir. İlginç olan AK Parti seçim çalışması yürüten ekiple çoğu kez bingo oluyoruz… Yani aynı yerlerde geziniyoruz. Ya onlar bizi takip ediyor ya da tesadüf oluyor… Allah var ya, onlar da çok sıkı çalışıyorlar…

Ömer ÖZDAMAR

Bucak-BURDUR

 
Toplam blog
: 689
: 2433
Kayıt tarihi
: 17.01.07
 
 

 2007 yılından beri Milliyet Blog'da yazarım. 2009 yılında 'Normal Ötesi Aşk' ve 'Normal Ötesi Aş..