Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Eylül '08

 
Kategori
Siyaset
 

CHP den süpriz transferler

CHP den süpriz transferler
 

CHP


Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimler arifesinde bomba transfeler gerçekleştiriyor. Bu transferler sadece soldan da değil yıllarca sağ partilerde görev almış isimler de CHP ye geçiyor.

Bugün basına yansıyan haberlere göre DSP nin başarılı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen önümüzdeki günlerde CHP rozeti takacak yine Ordu nun DSP li belediye başkanıda önümüzdeki günlerde CHP ye geçiyor.

Eski CHP li isimlerde partiye katılacak. Ercan Karakaş düzenlenecek törenle CHP saflarına katılacak ve aylardır konuşulduğu üzere büyük ihtimalle Çanakkale belediye başkanlığına aday gösterilecek daha ilginç olan ise yıllarca ANAP ta milletvekilliği yapmış olan Ediz Hun'da CHP saflarına katılacak.

Bunun dışında daha alt kademediki belediyelerde de CHP ye geçişler yaşanıyor. Başta İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün olmak üzere Taşdelen Belediye Başkanı Hüseyin Sipahi, Ömerli Belediye Başkanı Erdal Yılmaz (Mesut Yılmaz'ın yeğeni) ve Göktürk Belediye Başkanı Mustafa Gül CHP'ye geçiyor.

Bazı SHP li eski belediye başkanlarınında CHP ye geçiceği konuşuluyor bunların başında da eski SHP Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan geliyor. Anlaşılan CHP yerel seçimlerde büyük süprizler yapmayı planlıyor.

Göreceğiz...

 
Toplam blog
: 22
: 929
Kayıt tarihi
: 07.05.07
 
 

Hukuk öğrencisiyim. Siyasetle ilgileniyorum. Sosyal demokratım...