Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Temmuz '14

 
Kategori
Siyaset
 

CHP’li gençler ziyaretlerine devam ediyor

CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin arifesinde Beyciler ve Büyükçavuşlu Mahallelerine gerçekleştirdikleri ziyaretlerinde destek arayışlarını sürdürerek sıkılmadık el bırakmadı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen’in öncülüğündeki gençler, yaklaşmakta olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde destek arayışlarını sürdürüyor. CHP’li gençler, geçtiğimiz gün de Beyciler ve Büyükçavuşlu Mahallelerini ziyaret ederek burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler. Sıkılmadık el bırakmayan gençler, özellikle Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek taleplerini dile getirirken bilgilendirici broşürler dağıttılar. Esnafları ziyaret eden ve kahvehanelerdeki vatandaşları selamlayan CHP’li gençlere, Beyciler Gençlik Kolları Mahalle Başkanı Ferhat Karadeniz de eşlik etti. 

KÖSE’Yİ ZİYARET ETTİLER 

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları, ziyaret programı kapsamında Beyciler Mahalle Muhtarı Yaşar Köseyi de ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Gençler Köse’ye çalışmalarında başarılar dilerken, ihtiyaç durumunda yardıma açık olduklarını dile getirdiler.

 

 

 
Toplam blog
: 40
: 169
Kayıt tarihi
: 18.01.14
 
 

Silivri Haber Ajansı yöneticisi, haberci ..