Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mart '13

 
Kategori
Haber
 

CHP Örgütü Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve TOKİ Pazaryerinde seçim çalışması yaptı

Mehmet Akif Halkı Birçok Sorunla Boğuşuyor; 8 yıldır Mahallemize Yapılan İşte Bu derededir Diye Mahallenin Ortasından Geçen Islah Edilmiş Dereyi Gösteriyor

İl Başkanlığı, Merkez İlçe ve Kadın Kollarıyla birlikte Burdur CHP örgütü bugün (31 Mart 2013 Pazar günü) ilimizde NATO diye bilinen Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde ve Depremevleri yanındaki TOKİ Pazaryerinde seçim çalışması yaptı; halkın ve esnafın sorunlarını dinledi. Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde halkın sorunları dağlar gibi birikmiş; mahalleli kente benzer ne yolun, ne de kaldırımın olmadığından yakındı ve AKP’li Belediye’nin 8 yıldır mahallelerine hizmet diye getire getire işte şu dereyi ıslah ettiler diyerek tek ıslah edilmiş dereyi işaret ettiler. Kent içinde köy gibi olmak istemediklerinin altını çizen mahallelinin CHP ekibine ilgisi yoğundu.

İl Başkanlığı, Merkez İlçe ve Kadın Kollarıyla birlikte Burdur CHP örgütü, bugün (31 Mart 2013 Pazar günü) ilimizde NATO diye bilinen Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Depremevleri yanındaki TOKİ Pazaryerinde seçim çalışması yaptı; halkın ve esnafın sorunlarını dinledi. Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde halkın sorunları dağlar gibi birikmiş; mahalleli kente benzer ne yolun, ne de kaldırımın olmadığından yakındı ve AKP’li Belediye’nin 8 yıldır mahallelerine hizmet diye getire getire “işte şu dereyi ıslah ettiler” diyerek tek ıslah edilmiş dereyi işaret ettiler. Kent içinde köy gibi olmak istemediklerinin altını çizen mahallelinin CHP ekibine ilgisi yoğundu.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi

Tam Bir Bakımsız Varoş

Mahalle bakımsızlıktan, yolsuzluktan, kaldırımsızlıktan, en önemlisi de gecekondu tipi evleriyle dikkat çekmektedir. Gerçekten de Belediye hizmetlerinin hiçbiri götürülmemiş. Başkan Akkaya’nın zaman zaman kent içinde uzanan bilmem kaç tane “derenin ıslahını yapacağız biz” deyip durduğu dere ıslah çalışmalarından birini de Mehmet Akif’in orta yerine yapmış. İşte bütün Belediye hizmeti de bununla sınırlı. Mahallede kiminle karşılaşıldı ve konuşulduysa söylenen bu oldu.

Başkan Erman, 80’lik dedeye Parti Rozeti Taktı

Mahallenin sakinlerinden 80’lik Osman Seviş CHP’lileri muhabbetle karşıladı. “Biz kökten CHP’liyiz” diyen Seviş kendisine de bayrak verilmesini istedi. Bayrak olmadığını anlaşılınca Başkan Erman Sevinç’in yakasına parti rozetini taktı.

Özürlü Vatandaş Başkan Erman’dan Şarjlı Akü İstedi

Evinde ikinci katın balkonundan tabana asansör yaptırmış olan özürlü ve malulen emekli olmuş bir vatandaş, elektrikli arabasının yaklaşık 350 lira ederi bulunan şarjlı aküsünü alamadığını belirterek yardım istedi. Burdur’dan artık çıkıp gideceğini, Burdur’un kendisine bakmadığından, Burdur’da nasibinin kalmadığından yakınan polislikten emekli bir başka vatandaş, oğlunun 8 yıldır işsiz olduğunu belirtti.

Başkan Erman: Mahalleye

Belediye’nin 8 Yıllık Tek Hizmeti Dere ve Köprü

Çalışmanın sonunda basına yaptığı açıklamada Başkan Erman, “sizin de gözlemlediğiniz gibi Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde 8 yıldır tek yapılan Belediye hizmeti dere ve köprü. Yolların durumu ortada. Kaldırımların durumu ortada. Vatandaş dertli. Biz şehirde şehirli gibi yaşamak istiyoruz. Yollarımızın da şehirli gibi, bütün illerde, şehirlerde olduğu gibi asfaltlarla kaplı kaldırımlı yol istiyoruz diyorlar. 8–9 yıllık AKP ve Sebahattin Akkaya döneminde bir çivi çakılmadığını hep birlikte gördük” dedi. 

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..