Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

E. Kurmay Yarbay Mustafa Kemal Öztürk

http://blog.milliyet.com.tr/emeklibirsubay

11 Nisan '07

 
Kategori
Siyaset
 

Ciddiye de almayin...

Ciddiye de almayin...
 

“Her kabadayı bir laf söylüyor diye çok ciddiye de almamak lazım. Bazen insanlar durumunu kuvvetlendirmek için halkına bir şeyler konuşuyor. (Asacağım, keseceğim) demek başka, o işi yapmak başka. Şartlar nasıl gelişir bilemezsin. Fert başına geliri 15 bin dolar olmuş, AB'ye girmiş, ekonomik refahı sağlamış, sosyal tabakalaşmasını düzene sokmuş bir Türkiye olursa Diyarbakır'da o bir iş tutabilir mi”

Yukaridaki sozler Eski Genelkurmay Baskani Emekli Orgeneral Özkök' e ait. Bugunki Hurriyet'ten aldim.

Bence de dogru. Dikkatli olalim. Fazla ciddiye almayalim.

Amerikalilarin Kizilderililerle savastigi donemlerde de, beyaz adamin tarafindaki kabile liderleri boylesine atar tutarladi. "Deli At" da bunlardan biri. Dostlari kendisine "Bagimsiz Devlet" sozu vermislerdi. Olmadi. Baska bir ornek "Satanta." Neredeyse Amerikali generaller gibi giydirmisler. Madalyalar vermisler. Gercekler ortaya cikinca intihar etmis...

Biliyorsunuz. Iran'in dogusunda da bir hareketlenme var. Orada da Belucistan diye bir "Kukla Devlet" kurmaya karar vermisler. Terorisleri var. Parasal destek Amerika'dan. Maksat Iran'i rahatsiz etmek mi?

Bu haber bana ait degil. Ciddi haber program yapan ABC'ye ait. "Amerika destekli Bulicistanli Teror" un Iran'a neler yaptigini anlattilar. Biraz ararsaniz; www.abcnews.com sitesinde detaylari bulabilirsiniz.

Sozun kisasi. Birakin Barzani'yi konussun. Hatta; gulun gecin. "Vay seni kerata seni!..." diye.

Sizin demek istediginiz birsey varsa, abisi ile gorusun!
 
Toplam blog
: 798
: 2506
Kayıt tarihi
: 25.07.06
 
 

Harp Okulu 1974 mezunuyum. 1983'de Kurmay Subay olarak mezun oldum. 1987 yılında Silahlı Kuvv..