Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Çıkarın Mendilleri Japon Dizisi İzleyeceğiz: Kadın

Çıkarın Mendilleri Japon Dizisi İzleyeceğiz: Kadın
 

Ortalık karışmaya başladı, yayına girmek için sıraya girenler artık yavaş yavaş ekranda yüzünü göstermeye başlıyor. Buyurun biraz da buradan seyredin! Şimdi tabi ki ne olmuş diyeceksini? Japonlar genel hayata saygılı ama bir o kadar da sert ve keskin kararlar alan bir millettir. Sık sık Japon sinema filmi ya da klasikleri izleyip, okuyup dikkat ettiyseniz biraz karışık ve sert duygu ile karşılaşacaksınız ve eğer bu dizi ise haydi bize kolay gelsin!

Sektörümüzün Kore ve Japon dizilerinden vazgeçemediklerini bu dizi ile bir kez daha görüyoruz.  Tabi ki çok akıllıca Türkleştirilmiş bir yapım olduğuna eminim, ama izleyenler gözyaşlarını silerken ne kadar mutlu olacak işte ona pek emin değilim?

Dizi daha önce Beren Saat’e teklif edilmiş, fakat Saat (bu rolü mü, senaryoyu mu, parayı mı beğenmediğinden) dizi teklifini kibarca reddetmişti.

Yapımcı: Med Yapım ve MF Yapım

Yönetmen: Merve Girgin Aytekin

Senaryo uyarlaması: Hande Altaylı

Dizinin gelişini duymayanlar, sezon tanıtımında izleyerek bu dizinin geleceğini anlamıştılar.

Japon dizisi Woman'dan uyarlanan Kadın dizisinin oyuncuları:  

Özge Özpirinççi (Bahar) :

1 Nisan 1986 İstanbul doğumlu oyuncu 1.68 boyunda ve 54 kilodadır. Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümü mezunudur. Kavak yelleri, Cesaretin Var Mı Aşka, Melekler Korusun, Al Yazmalım, Aramızda Kalsın gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Aşk Yeniden dizisinde rol alan oyuncu büyük bir kitleye sahip olmuştur.

 Caner Cindoruk (Sarp)

1 ocak 1980 Adana doğumlu yetenekli oyuncu Çukurova Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra bir çok dizide rol almıştır. Beynelminel, Hanımın Çiftliği, Geç Gelen Bahar, Yaprak Dökümü, Aramızda Kalsın bunlardan sadece bazıları.

Bennu Yıldırımlar (Anne)

22 Kasım 1969 İstanbul doğumlu oyuncu Süper Baba dizisinde Elif, Yaprak Dökümü dizsinde ise Fikret karakteriyle tanınmıştır. İstanbul Ünversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur.

Ayça Erturan

1983 İstanbul doğumlu oyuncu Marmara Üniversitesi Radyo ve televizyon bölümü mezunudur. Annesi ev hanımı babası ise bankacıdır. Bkm Mutfak ekibinin en iyi oyuncularından biridir. 1.70 boyunda ve 60 kiloda olan oyuncunun göz rengi kahverengi aynı zmaanda saç rengi de kahverengidir. Avrupa Yakası, Neşeli Hayat, Çok Güzel Hareketler Bunlar, Evli ve Öfkeli gibi yapımlarda rol almıştır.

Ece Özdikici

2 Temmuz 1982 Ankara doğumlu oyuncu 1.72 boyunda ve 65 kilodadır. Burcu yengeç, göz rengi siyah ve saç rengi de siyahtır. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Mert Dural ile evlidir. Küçük Hanımefendi, Arka Sokaklar, Anadolu Kaplanı, Bir Aşk Hikayesi ve Poyraz Karayel gibi dizilerde rol almıştır.

Şerif Erol

8 Ekim 1963 doğumlu oyuncu 1.79 boyunda ve 68 kilodadır. Boğaziçi Üniversitesi Filiz bölümü mezunudur. Şeref Meselesi dizisinde Hasan Kılıç karakterini canlandırmıştır. Kalbim Egede Kaldı dizisinde Osman karakterine hayat vermiştir.

Seray Kaya

4 Şubat 1991 İstanbul doğumlu genç ve güzel oyuncu 1.65 boyunda 54 kilodadır. İlk televizyon deneyimini Huzur Sokağı'nda yaşamıştır. Kocamın Ailesi, Evli ve Öfkeli ve Rengarenk gibi dizilerde rol almıştır.

Devrim Özder Akın

1975 İstanbul doğumlu oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Devrim Arabaları, Kanımdaki Barut, Umutsuz Ev Kadınları gibi dizilerde rol almıştır.

Woman (Kadın) 24 Ekim’de FoxTv ekranlarında.

Kadın Dizisi Konusu

Annesi tarafından çocuk yaşlarda terk edilen Bahar daha sonra babasını ve babaannesini de kaybeder ve hayatta yapayalnız kaldığı o günlerde Sarp'la tanışır. Mutlu giden bir evliliğin ardından beklenmedik şekilde hayatını yitiren Sarp, Bahar'ı derinden etkilemiştir.

Sarp'tan sonra anılarını unutamayan acılarını her gün biraz daha yaşayan kalbini başkalarına kapayan biri olmuştur artık Bahar. Fakat yıllar sonra onu henüz 8 yaşındayken terk eden annesinin, ailenin hayatına girişi, taşınmak durumunda kaldığı yeni mahallesi ona beklenmedik sürprizler yaratır. 

Kadın hayata sevgiyle bağlı olmasa da iki çocuğunun sevgisini yüreğinde coşkuyla taşıyan onları fakirliğin ve yaşam mücadelesini içinde güldürmeyi ve hayatın zorluklarını kendisine siper ederek korumayı başaran Bahar'ın hikayesidir.

Tanıtımdan gördüğüm kadar Özge Özpirinççi rolünün ihtiyacı olan aşık ve anaç tavırlı kadın tavrını iyi yansıtmış. Çocuklarından sonra hayat bağını sağlayan Sarp karakterine de Caner Cindoruk yakışmış. Kadro iyi, oyuncular sağlam, senaryo bol acılı… dramın en ağırını televizyonlarda izleyeceğimizi tahmin ediyorum. Yolu açık olsun!

Hayatta dramların sizden uzak olması dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..