Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

En Çılgın O Ses Türkiye Bu Sezon Olacak

En Çılgın O Ses Türkiye Bu Sezon Olacak
 

Merakla beklenen oldu ve O Ses Türkiye çekimleri başladı. 7 den 70 herkesin ilgiyle izlediği fenomen yarışma beklenen ilgiyi bu sezon da görecektir. Seyircinin alıştığı, beğeniyle izlediği, sık sık konuştuğu bu yarışmanın jüri üyeleri de her zaman ilgi çeker.

Mustafa Sandal, Hülya Avşar, Ebru Gündeş, Sibel Can, Atena Hakan, Mazhar- Özkan gibi pek çok  tanınmış isim jüri koltuğunda oturdu. Bu sezona resmi açıklama geldi ve işte jüri üyeleri:

Murat Boz, Atena Gökhan, Hadise, Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe ismi sık sık gündeme geliyordu. Resmi açıklama olmadan da yazamadık adını. Malum olaydan sonra Ebru Gündeş’ten boşalan koltuğu Sibel Can doldurmuştu. Doğrusu koltuğuna pek de yakıştı. Billur gibi sesi, hanımefendiliği ile gözler gideni aramadı.

Bu sezon bilindiği gibi Sibel Can, yıllar sonra bir dizi çekmeye başladı. Sevda’nın Bahçesi adındaki dizi tabi ki yarışma programının çekimleri ile birlikte yürüyemezdi. O da koltuğundan kalktı. Yerine Yıldız Tilbe’nin gelmesi belki de programın düşündüğümüzden daha eğlenceli hale geleceğinin sessiz bir çığlığı. Duygusu derin, sözleri keskin ve düşündürücü, duruşu neşeli, sesi boyundan büyük, bazen söyledikleri saflığından mı yoksa insanı sarsalamak için mi bilinmez ama hep doğrudur, dobradır… Yıldız Tilbe’nin çılgınlıklarını da programa yansıması olursa gelsin reytingler!

Doğrusu Yıldız Tilbe’nin yorumlarını çok merak ediyorum. Natürelliğini hiç bozmadan, keskin eleştiriler yapacak mı, kendine has rahat tavırlı dansları ile gözümüz şenlenecek mi? Bence en çılgın O Ses Türkiye jürisi bu sezon ekranda yerini alacak.

Çılgın, keyifli, eşsiz yayınlar olsun!

Hayatta keyfinizi kimseler bozmadan yaşamanız dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..