Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Kayıt Dışı Dizisinde Şimdi Çavuş’un Öyküsü Başlıyor

Kayıt Dışı Dizisinde Şimdi Çavuş’un Öyküsü Başlıyor
 

2/10/2017 saatlere geceyi kucaklarken işte o sahne geldi ekrana. Ne Ali Kemal ne de Çavuş bu ana hazır değildi. Ali Kemal gözünde yaşlar karar vermeliydi. Çavuş olayın ciddiyeti ile ölümün buram buram kokusunun genzini yakışında dile geldi “Sana bir can borcum var!”. Bağlamanın tellerinin en derin namelerinde Ali Kemal geçmişle anlar arasında gitti geldi. Ve o muhteşem enstantene ağır ağır aktı ekranda… buz gibi soğuk namlunun içini yakan kurşun, barut ve dumana karışıp verilen adresle ölümüne buluşmak için yola koyuldu. Bu sefer kurşun adres sormuştu, Ali Kemal, Çavuş’u vurdu! Hem de 2 kere vurdu, düşmanından intikam alırcasına vurdu. Biz dona kaldık, burnumuzda keskin barut kokusu başımızda duman gözümüzde yaş, öylece kalakaldık.

Tüm hızıyla ekranda izlediğimiz bu sahne Kayıt Dışı dizisinin bölüm final sahnesi. Teşekkürler Cevdet Mercan, yine ustalığını konuşturdun.

Tabi ki Ali Kemal yılların tecrübesiyle bir karar verdi. Verdiği karar ölümcül olmamalıydı. Şimdi size soruyorum: siz yıllarca silah kullanacaksınız, bu kadar yakın hedefin alnını, kalbini isabet ettiremeyecek misiniz? Tabi Ali Kemal, hazırlıklı olmadığı durum karşısında duyguları ve mantığı arasında gitti geldi ve hafif yaralamaya hedeflendi. Çavuş, önlemini almış olmalı! Çelik yelek, kan torbaları …

Şimdi Çavuş’un can borcu neymiş öykünün akışına karışarak seyredeceğiz!

Reytingleri :

Total : 6.sırada 4,25 reyting, share 10.24,

AB :2.sıra 6.01 reyting, share 14.82,

ABC+:  3.sırada 5.52 retying, share 13.09

 ile yer aldı. Sosyal medya anketlerinde ise izleyecek seyirci oranı yüzde 53. Bu nereden çıktı diyenlere şu yazımı tavsiye ediyorum:
http://blog.milliyet.com.tr/reyting-denen-canavar-nedir/Blog/?BlogNo=570721

Benim için reyting çok önemli değil, ona reklam verenler baksın!

Herkesin evinde internet, çanak anten yok, bu böyle biline! 2200 kişinin reklam verenlere hizmet ettiği sistemde gerçek çok da gerçek olmayacaktır.

Dizinin reytinglerinin gün geçtikçe yükseleceğini düşünüyorum. Reytingte ilk 5 de olmak iyiyse ilk 3 mükemmele yaklaşmış sayılır. 

Dizinin bütünü her zamanki gibi çok iyiydi, sonunda Esra da kocasından şüphelenmeye başladı. Ne de olsa seven kadın kocasının çevirdiği dolapları sezinler. Öyle sevgi kelebeği gibi dünyadan bir haber dolaşmaz. Esra’nın hesabına gizli hesaptan aktarılan paralar bana “Esra karşı güçlerin ajanı mı?” sorusunu sordurdu. Çok güldünüz değil mi? Neden olmasın size   "Mr & Mrs Smith " filmini hatırlatırım.

Neyse biz diziye dönelim!

Kayıt Dışı dizisi yavaş yavaş izleyiciyi kendine çekmeye başladı. Ali Kelam ve Çavuş’un sahneleri çok başarılıydı. Erkan Petekkaya ve Kadir Yaşar karakterlerine çok iyi bürünmüş ve çok gerçekçi oynamışlar. Ama unutmayın Çavuş’un karakteri ölümden değil unutulmaktan korkar!

Hayatta unutulmadan yaşamanız dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..