Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Eylül '18

 
Kategori
Kozmetik
 

Cilt Beyazlaştırıcı Süt, Bal ve Limon Suyu Maskesi

Cilt Beyazlaştırıcı Süt, Bal ve Limon Suyu Maskesi
 

Cilt beyazlaştırıcı maskeler bu aralar pek revaçta. Limon suyunun beyazlaştırıcı etkisine güvenerek bu maskeyi deneyebilirsiniz. Cilt beyazlaştırıcı süt, bal ve limon suyu maskesi hazırlarken limon suyunun taze sıkılmış olmasına özen göstermeyi unutmayın.
 
Cilt beyazlaştırıcı
süt, bal ve limon suyu maskesi
 
Malzemeler
1 fincan süt
1 tatlı kaşığı bal
Yarım limonun suyu
 
Yapılışı
Cilt beyazlaştırıcı süt, bal ve limon suyu maskesini denemeden önce hatırlatayım. Cildiniz çok hassas ise maske karışımını direkt yüzünüze uygulamayın.
 
Her türlü doğal tarif veya güzellik ürünü denerken önce bilek içi gibi vücudun daha dayanıklı bir bölgesinde denemek gerekiyor.
 
Şimdi gelelim tarife.
Süt, bal ve yoğurdu iyice karıştırın. Cildinize bir spatula ile veya direkt elinizle yavaşça yayarak sürün. Maskeyi 30 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayın ve cildinizi nemlendirin. Maskelerden sonra cildinizi havlu ile bastırarak silmeyin. Özellikle limon suyu gibi maddeler içeren maskeler cildi daha hassas hale getirebilir.
 
Cilt beyazlaştırıcı etkisinin az olduğunu düşünüyorsanız bir sonraki sefere süt miktarını azaltıp limon suyu miktarını arttırabilirsiniz.
 

Gizem Aydoğan

Facebook ve Instagram hesaplarımı takip etmeyi unutmayın :)

 
 
Toplam blog
: 96
: 242
Kayıt tarihi
: 17.03.16
 
 

Gizem Aydoğan ile İyilik Güzellik ..