Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Şubat '22

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Cilt germe estetiği

Gergin cilt genç görünümün simgesidir

Yaşlılığın en büyük belirtisi cilt kırışıklıkları ve sarkmalardır. Volumetrik yüz germe estetiği ve ameliyatsız tekniklerle gergin ve genç görünen bir cilde sahip olmak mümkün. Yüz germe ile elmacık kemiklerinin üzerindeki derinin geriye doğru çekilerek yanakların dolgunlaştırılması ve sıkılaştırılması hedeflenir.

Yüz germede her iki kulağın arkasına ya da saç diplerine minimal kesiler açılarak deformasyona uğramış olan cilt yukarıya doğru çekilir ve elmacık kemikleri üzerinde yeniden süspanse edilir. Bu teknik sayesinde minimal kesiler açılır ve belli belirsiz bir iz ile operasyon tamamlanmış olur. Operasyon ortalama 1 – 1,5 saat içinde tamamlanmış olur. İyileşme süresi ise 3 ile 10 gün arasında değişiklik gösterir. İyileşme süreci kısaldığı için iş ve gündelik hayat kesintiye uğramaz. Zaman içinde iz daha da görünmez hale gelir.

Cilt gençleştirme çeşitleri

Kadın ya da erkek hiç fark etmez herkes gençliği korumanın sırrını arıyor. Genç görünmenin sırrı ise gergin, dolgun ve ışıltılı bir cilde sahip olmakta saklıdır. Estetik cerrahide çeşitli yaş gruplarına göre herkese uygun çeşitli cilt gençleştirme yöntemi seçeneği bulunuyor. 20’li ve 30’lu yaşlarda kırışık önleme ve hafif kırışıkları gidermek için botoks, 40’lı ve 50’li yaşlarda basit cerrahi yöntemler, 50’li yaşların üstündeki kişilere ise minimal invaziv yöntemlerle uygulanan yüz germe operasyonları sunuyor.

Genç görünümünü korumak veya çok daha genç görünmek isteyenler estetik cerrahinin sunduğu cilt gençleştirme tekniklerinden faydalanabilir.

Sevgiyle kalın.

Op. Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

 
Toplam blog
: 389
: 270
Kayıt tarihi
: 29.11.12
 
 

TIP EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İstanbul UZMANLIK EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi..