Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Temmuz '09

 
Kategori
Güncel
 

Çin'deki katliam dursun!!!

Çin'deki katliam dursun!!!
 

Esaret altındaki İslam ülkesi Doğu Türkistan Bayrağı


Son bir-iki haftadır gündemimiz tek bir konuyla meşgul. Medyanın, politikacıların, halkın gündemi bu konuyla meşgul. Hangi konu mu, Uygur Türklerine Çin Halkı'nın, Çin Askeri'nin, Çin Yönetimi'nin yaptıklarından bahsediyorum.

Öncelikle bu kanlı, vahşet dolu, iğrenç olayı Türk Toplumu olarak kınadığımızı söyleyerek lafa başlamak istiyorum. Kadınlara tecavüz ediyorlar, çocukları öldürüyorlar, erkekleri köle gibi çalıştırıyorlar. Hepsinin sonunda da ölüm var. Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de toplu idamdan bahsediyorlar. İsyan başlattılar diyorlar.

Peki neden bu katliam karşısında bütün güçlü ülkeler sessiz kalıyor. Amerika, Rusya gibi ülkelerden bahsediyorum. Galiba Çin ile ters düşmek istemedikleri için. Ne de olsa Çin de bu güçlü ülkelerden biri. Belki de bu işkencelere maruz kalan insanlar kendi vatandaşları olmadığı için seslerini çıkartmıyorlardır. Sözde bütün bu ülkelerin başkanları "Dünya Barışı"nı benimsiyor. Bu ülkelerin mankenleri barış için çıplak pozlar veriyor, sanki bir işe yarıyormuş gibi.

Tamam hepsini anladık; bu ülkeler ya daha demin yazdığım birkaç nedenden, ya da Çin gitgide dönemin İngilteresi olmaya başlayınca Çin'de iç savaş çıkarmak için kendileri bunu istediklerinden dolayı seslerini çıkartmıyorlar. Peki biz neden susuyoruz. Bizim ne her bakımdan büyüklüğümüz var, ne de başka sebebimiz. Sadece televizyona çıkıp "Adeta Soykırım" demekle bir insanın kılını bile kurtaramazsınız. Hoş siz daha Türkiyemiz'e saldıranları durdurmaya çalışmıyorsunuz ama, bakın çalışmıyorsunuz dedim, durduramıyorsunuz demedim. Çünkü eğer yapmaya çalışsaydık çoktan durdururduk.

Biz burda lafla peynir gemisi yürütmeye çalışırken orda Türkler ölüyor. Galiba biz hala Türklerin sadece Türkiye'de yaşadığını zannediyoruz. Oysa Türkiye, Dünya'daki bütün Türklerin şefkatle karşılandığı, şefkatle barındığı, şefkatle yaşadığı bir ülkedir. Ama Türkler heryerdedir. Ve eğer Türkiye dışındaki ülkelerde Türklere eziyet edilirse o zaman dünyadaki bütün Türkler ayaklanır ki biz Filistin'e yapılanlar karşısında bile susmadık; çünkü biz gerçekten "Dünya Barışı"nı benimseyen bir ülkeyiz. Bu yüzden herkes emin olsun ki bugün o büyük ülkelerden birinin ırkından olan bir topluluğa bunlar yapılsaydı yine aynı eylemler olurdu, aynı ayaklanmalar olurdu. Bu ülke istediğiniz ülke olsun, hiçkimse kimseyi katledemez.

Dünya'daki bütün insanlar için "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE."

 
Toplam blog
: 30
: 819
Kayıt tarihi
: 03.09.07
 
 

1998 Adana doğumluyum. Basketbol ve futbolu iyi oynadığımı söylerler. Burada tüm konular hakkında dü..