Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Temmuz '15

 
Kategori
Cinsel Sağlık
 

Cinsel Terör

Cinsel Terör
 

Yeni bir terör örgütü doğuyor artık. Daha önceleri bireysel, münferit davranışlar vardı. Ama şimdi örgütleştiler.

Bir sistemi bozabilmek için o sistemin işleyiş prensiplerine, fıtratına aykırı bir işlem yapılırsa o sistemin işleyişi bozulur ve daha çalışamaz.

İşte bugün iyi ce büyüyen ve toplumları etkileyip aile yapısını ve dolayısıyla nesli bozabilecek hale kadar gelen bir CİNSEL TERÖR örgütü var. Tarihe baktığımızda bu tür gelişmeler, bulunduğu toplumu helak etmiştir. Yani başkasına değil kendisine, kendi toplumuna zarar vermiştir. Tamamıyla özgür olan hayvanlar bile fıtratının dışına çıkmıyorlar...

Tarihte en büyük örnek olarak bilinen ve herkesin bildiği Lüt kavminin helakıdır.

ABD, bu terörizmi serbest bırakmakla kendi toplumunun ipini çekmiş oldu. Kim demiş ki ABD akıllıdır diye. Allah ona öyle bir bela verdi ki böyle bir terörizmi serbest bırakarak kendi geleceğini helaka sürüklüyor çok şükür… ABD başka nasıl dağılabilir ki…. Katlettiği Zenciler başka nasıl kurtulabilir ki.

Ama ABD kendinde bunu serbest bırakarak güya taktik izliyor ve başka ülkelerde de serbest kalmasını sağlayacak… Sırf o toplumları bozabilmek ve helak etmek için… Oysa hiç düşünmüyor ki kendisi daha önce helak olacaktır.

Bunlar özgürlük değildir. Özgürlüğün günümüzdeki tanımı da yanlıştır. “Özgürlük, zarar çizgisine kadar uzanan serbestliktir.”    Yani sadece insana değil, diğer canlılar da olsa, bitkiler de olsa onlara zarar vereceğin an senin özgürlüğün bitmiştir. Hatta kendine bile zarar vereceğin an senin özgürlüğün sona erer…

 
Toplam blog
: 358
: 1023
Kayıt tarihi
: 03.09.08
 
 

  Ne elimde garantim var ikinci bir soluğu almaya Ne aklım erer dünyayı yıkıp ta yeniden ya..