Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ekim '07

 
Kategori
Futbol
 

Çıplak imparator

Çıplak imparator
 

Fatih Terim ve askerlerine 70 milyon hakkını helal etti mi?

Nereden geldim, nereye gidiyorum, nereye gideceğim diyemeyen bir insan yok olmaya mahkumdur.

Geçmişini unutan insanların geleceği de bir hiçtir. Geçen zaman sadece şatafatlı sözde başarılar ile geçer. Geçmişten kalan kredilerle başarılar tükenir ve gün bugün olur! Burnu büyüyenler, burunundan kıl aldırmazsa Gün bugün olur. Ders almayıp ders verenler, hayatları boyunca ders almaya mahkumdurlar! Neredesin ey geçmişi olan Fatih Terim! Yerini sözde yüce bir imparatorluğa bırakmışsın. Sen Sen değilsin! Burnu büyük, Kendini beğenmiş, Her başarıyı tek başına sırtlayan lakin başarısızlıklarında o tevazuyu göstermeyen bir imparatorluğun çıplak kralısın. Çıplak bir imparatorsun!

Devlet dairesi mantığı ile Milli takımı yöneten, Oyuncu seçimlerinde Torpili elden bırakmayan, inadım inat diyen çıplak bir kral. Tanrı rolünü tek oynayacak Tanrıdır. Ders verecek ve ders almayacak Tek varlık ise yine Tanrıdır. Geçmişini hatırla Fatih Terim, o çalışkan, eleştirilere açık, mütevazi, ders alıp verebilen geçmişini hatırla!

Ve Siz askerliklerini bedelli yapan futbolcular! Benim eğer Türkiye Milli takımında 3 kuruş hakkım varsa ne size, ne federasyona ne de Fatih Terime Helal etmiyorum! En sonunda halkın istediği oldu! Geçmişini unutup hayattan ders almak yerine hayata ders vermeye çalışan Fatih Terim ile Bu ülkenin kasasından milyonlar alan Ruhsuz Futbolcularımız Dibe vurdu! Maalesef ki Türkiye de onların sayesinde Dibe Vurdu ! Aldığınız Milyonların karşılığı bu muydu?Milyonlarca kişinin dualarının karşılığında verdiğiniz Alın teri bu muydu? Siz kendinize Futbolcumu diyorsunuz? Yazık... Kendini beğenmiş, mütevazilikten uzak, insanlığını bir kenara atan, geçmişini unutan herkez başarısızlıklara ve yok olmaya mahkumdur! Kendini kaybedenlere sesleniyorum, Bu ülke milli takımı kimsenin tekeli değildir! Yabancı basına kendilerini kanıtlamak derdi ile şahsi hareketleri yüzünden kimse Türk halkının hakkını çalamaz!

Yaşadıklarınızdan ders alıp, yanlışlarınızın yerini doğrularınıza bırakmanız dileği ile...

 
Toplam blog
: 60
: 506
Kayıt tarihi
: 14.01.07
 
 

Yazmak, gerçekleri belgeleri ile dile getirmek, yorumlarımı sizlerle paylaşmak için buradayım. Antal..