Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ocak '17

 
Kategori
Türk Mutfağı
 

Çıtır Tavuklu yemek tarifi

Çıtır Tavuklu yemek tarifi
 

yemek tarifi


Çıtır tavuk tarifi malzemeleri

2 tavuk göğüs eti

Panesi için
2 yumurta
Yarım su bardağı un
Yarım su bardağı mısır nişastası
1 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı susam
Tuz
1 şişe doğal maden suyu

Kızartmak için
Ayçiçek yağı
Çıtır tavuk tarifi yapılışı

Tavuk etlerini kuşbaşı doğrayıp kenara alın. Panesi için, yumurtaları geniş bir kasede çırpın. Un, nişasta, karbonat, susam, tuz ve maden suyunu ilave edip karıştırın.
Tavuk etlerini harca ilave edip bir saat kadar buzdolabında bekletin. Dinlenen tavuk etlerini kızgın yağda kızartın.
Kızarttığınız tavuk etlerini kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin ve sıcak servis yapın.

kolayevyemektarifleri.com/citir-tavuk-tarifi/

 
Toplam blog
: 471
: 1765
Kayıt tarihi
: 17.02.14
 
 

34 yaşında, 1 kız, 1 erkek olmak üzere 2 çocuk annesiyim. Ev hanımı olduğumdan yemekler ile aram ..