Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '10

 
Kategori
Futbol
 

Defans S.O.S veriyor

Defans S.O.S veriyor
 

Dün akşam çok da iyi olmayan bir zeminde oynandı karşılaşma. Üstelik sakatlıktan yeni kurtulan Toraman'ın asistiyle(!)maça adeta 1-0 önde başladı Karabükspor. Bu golün şokunu çabuk atlatmak isteyen Beşiktaş, kornerden golü bulduğunda hem Schuster, hem de gol orucunu bozan Nobre biraz olsun rahatladı. Fakat Beşiktaş'ın bu sezonki hastalığı yeniden nüksetti sahada. Karabük takımı pozisyon üstüne pozisyon bulmaya başladı Beşiktaş kalesinde. Emenike hem hızıyla, hem de yırtıcı görüntüsüyle inanılmaz zor anlar yaşattı rakip defans oyuncularına. Beşiktaş'ın bu sezon takıma dahil ettiği Cenk, ne kadar isabetli bir transfer olduğunu yine gösterdi yüreği ağzında maç seyreden taraftarlarına. Ardından sahneye, harıl harıl santrafor arayan yönetime ve hocasına ''Beni unutmayın'' mesajı veren Nobre çıktı tekrar. Faulle karışık bir gol atarak takımını rahatlattı.

İkinci yarıya çok daha derli toplu çıktı Beşiktaş. Q7 ve Tabata'nın maça ağırlıklarını koyması ile çok daha iyi pas yapan ve kanatları daha çok kullanan Beşiktaş, rakibine pozisyon vermemekde de kararlı gibiydi. Rakibin yavaş yavaş kondisyonu da düşünce, üst üste pozisyonlar bulmaya başlayan Kartal'da, Q7 biraz daha bencilliği bırakıp arkadaşlarını paslarıyla beslemeyi düşünse, Beşiktaş farkı çoktan artırmış olacaktı. Ama aynı Q7, önce penaltı kazandırdı, ardından müthiş bir koşu ve akıl dolu bir vuruşla farkı perçinledi.

Dün akşam belki 3 puan 4 golle geldi ama, Beşiktaş defansı ilerisi için pek de umut vermedi. Milli maç arasında Sayın Schuster'in acilen defans dörtlüsünü oturtarak rotasyonu bu bölge için sonlandırması ve gerek Avrupa maçları öncesi gerek daha zorlu lig maçları öncesi bu önemli soruna nokta koyması gerekiyor. Bütün Türk halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

 
Toplam blog
: 5
: 546
Kayıt tarihi
: 24.08.10
 
 

11.05.1983 İstanbul doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi İstanbul'da tamamladıktan sonra, üniv..