Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Temmuz '17

 
Kategori
Dekorasyon
 

Dekorasyonda Ufak Detaylar Deyip Geçmeyin

İnce fikirler ile küçük nüans oluşturan parçaların bile nekadar önemi vardır biliyormusunuz?
 
Örneğin, İsmini kapaklarından alan ray dolap, menteşeli değil ray sistemi ile üretilmiştir olup sürgü mantığı ile hareket ederler. Daha çok küçük boyutlu mekanlarda yaşayanların ev dekorasyon tercihlerinde, yer sıkıntılarını hafifletmek için yöneldikleri ray dolaplar, menteşeli kapıların açılma mesafelerini ortadan kaldırarak kullanım kolaylığı sağlarlar. Ray dolaplarda ölçüye göre çalışılır fakat fabrikasyon çalışan birçok markanın ray dolaplı yatak odası modelleri de vardır. İç tasarımı ihtiyaca göre dekore edilerek kullanışlı hale getirdikleri için, ölçülü çalışan ray dolaplar fabrikasyon üretimlere göre daha avantajlıdır.
 
Dar alanlarda kapak açmak için yer bırakmak oda yerleşiminde büyük sorun olmaktadır. Küçük yatak odalarında az yerden maksimum tasarruf sağlamak için en ideal mobilya türü ray dolaplardır. İleri geri hareketi sağlayan ve bu hareketleri ile açılıp kapanma görevi gören kullanışlı bir sistem olması sebebiyle ray dolap modelleri günden güne çeşitlenmekte ve gelişmektedir. İç tasarımları ihtiyaçlara göre şekillenmekte, kıyafet ve eşya yerleşiminin en rahat kullanımını sağlamak için dizayn edilmektedir. Ev dekorasyonuna önem verenler mobilyaların kullanışlı olmalarına, ortam ile uyumlarına ve rahatlık vermelerine dikkat ederler. Özellikle çalışma odalarında, yemek odalarında, yatak odalarında, giyinme odalarında, genç odası ve bebek odası gibi uzun süre kullanılan odalarda; televizyon ünitesi, portmanto gibi ev eşyaların kullanımında ray dolaplar kullanım kolaylığı sağlar.
 
Tüm bu özelliklerinin yanı sıra farklı tarz ve modeller ile farklı ihtiyaçlara ve zevklere göre birçok model ve seçenek bulunmaktadır. raykonsept.com/rayli-dolap/ Kapaklarda birden fazla renk seçeneği düşünülebilir, birbiriyle uyumlu olacak şekilde farklı renkler bir arada kullanılabilir. Sadece evlerde değil iş yerlerinde de tercih edilen ray dolap sistemleri günümüzün en çok kullanılan ve ilerde daha da çok kullanılmaya devam edecek mobilya tasarımları arasında yer alır. Menteşeli modellerde kapak açarken kapağın diğer eşyalara çarpması ve hareket alanının kısıtlanması son derece sinir bozucudur. Bir süre sonra kapağın cıvatalarının gevşemesiyle çıkan sesin yanı sıra kapağın düşmesi sizi, hiç düşünmeden ve vakit kaybetmeden ray dolap kullanımına yönlendirecektir. İç alanının kullanışlı dekorasyonu sayesinde kıyafetlerinizi ve eşyalarınızı rahatça koyabilir, sıkıştırma derdinden kurtulabilirsiniz. Ray dolaplar ile daha rahat, daha mutlu, daha huzurlu ve stresten uzak vakit geçirebilirsiniz.
 
Kusursuz bir ev dekorasyonu
 
Yatak odasının düzeninde, dingin bir alan, giysilerin ve eşyaların kolayca yerleştirildiği bir gardrop ve gözü yoran tüm detayların ortadan kalkması önemlidir. Hem ihtiyacı en iyi şekilde karşılayan hem de dekorasyon tarzına uyan modeller, odanın havasını tamamen değiştirebilir. Ray dolaplar pratik oluşları bakımından modern yatak odalarının olmazsa olmazı haline geldiler. Kapı kanatlarının sağa sola çekilerek hareketleri sayesinde açılıp kapanma görevini yerine getirmeleri ile ihtiyacı karşılayan çözümler sunuyor.  Sadece yatak odası değil, evin diğer tüm bölgelerinde aynı işlevi gören ray dolap sistemleri ile hayatınız artık daha rahat ve huzurlu.
 
Kayıt tarihi
: 06.06.17
 
 

Hayatı çok uç fikirler ile yaşamayı seven bu sebeple sürekli, biyografi, başarı öyküleri, olmamış..