Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ekim '09

 
Kategori
Siyaset
 

Deniz Baykal'ın siyasi ahlaksızlığı

Deniz Baykal'ın siyasi ahlaksızlığı
 

Başbakan'ın siyasi ahlaksızlıkla suçladığı CHP lideri Deniz Baykal,gözünü yumdu ağzını açtı.


CHP lideri Deniz Baykal, dağdan inerek teslim olan PKK grubunu, buraya elçi olarak geldiklerini ifade etti, MHP'den de daha sert konuşarak savcıları, mit mensupları bile suçladı. Sadece bu değil, grubu karşılamaya giden binlerce Kürde yüklenerek DTP çattı, hem de eskisi gibi örtülü değil, maskesini çıkararak.
Başbakan'ın siyasi ahlaksızlıkla suçladığı CHP lideri Deniz Baykal'ın sözlerine bakalım. Şöyle diyor: "Sürecin niçin gizli yürütülen bir süreç olduğu şimdi anlaşıldı. Niçin DTP'nin İmralı'yı muhatap alın dediği resmen anlaşıldı. Durum, karşılıklı anlaşılarak hazırlanmış bir senaryonun uygulanmaya başlamasıdır. Birileri inin diyor. İniyorlar ve bütün devlet teşkilatımız onları kucakladı. Ellerinde mektup, biz buraya elçi olarak geldik elçi. Pişmanlık duyduklarını söylemiyorlar. AK Partinin yönlendirdiği devlet kadrosu orada. Savcısı, Mit'i vs. Bu tablo senaryodur. Belli ki Yol Haritası işte bu. Belli ki bu yol haritasını AK Parti uygulamaya başlamıştır. İstediğin kadar teröristi muhatap almam de. Şimdi anlıyorum ki başbakanın niçin benimle görüşmek istediğini. İstiyordu ki biz de o grubu karşılamaya gidelim. Kendileri gitmedi ama yönlendirdikleri kişiler o grubu karşılamaya gitti. "

Baykal kendi partisinin grup toplantısında "Ergenekoncu" diye nitelendirilen bazı kişilerin haksız yere süründürüldüklerini de özellikle vurguladı.

ŞEMSETTİN MURAT

 
Toplam blog
: 155
: 1573
Kayıt tarihi
: 20.09.08
 
 

Diyarbakır doğumluyum. Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü mezunuyum. Hazro TÖB-DER Şubesi başkanlığını y..