Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Haziran '09

 
Kategori
Güncel
 

Deve kuşu

Deve kuşu
 

Çıkarın başınızı kumdan!


Ulu Önder Atatürk'ün temellerini attığı Türkiye Cumhuriyeti'nde ''Kürt sorunu'' diye bir sorun yok. Sadece ve sadece Türkiye Cumhuriyeti'ni bölme gayretleri var. Dışarıdan, Çanakkale Savaşı'nın, Kurtuluş Savaşı'nın acısını
unutamayanlar. Yenilgilerin altında ezilenler. İçeriden, dışarıdakilerin gayretlerine destek veren Atatürk düşmanları. Cumhuriyet düşmanları. Türk düşmanları. Kafaları deve kuşu misali kuma gömülü olanlar.
Perde perde sergilenen. Geçmişten geleceğe haince sahnelenen oyun. Tabelaların farklı, içeriklerin aynı olduğu mekanlar. Türk Milli Eğitimi'nin amaçlarının unutulduğu okullar. ''Andımız'' okutulmasın diyen eğitimciler. Köşelerinde her gün yeni haritalar çizenler.
Amaç ne? Araç ne? Yapılan hizmet kime? Ne olur bir inceleyin Osmanlı'dan günümüze Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da patlak veren isyanları. Ve bu isyanların arkasındaki dış güçleri. Kuzu postuyla gezinen canavarları farkedin. Alet olmayın dış güçlerin emellerine. Bu güzelim vatanı bize emanet eden atalarımız kanlarını boşuna mı akıttılar? Emanete ihanet şerefsizliktir. Bizden sonrakilere yapılabilecek en büyük fenalık ve yüz karasıdır. Yazık etmeyin gelecek nesillere!
 

 
Toplam blog
: 193
: 183
Kayıt tarihi
: 09.05.08
 
 

1957 Erzurum doğumluyum. 1982 -9 Eylül Üniversitesi   İktisadi veTticari Bilimler Fakültesi   Maliy..