Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ekim '18

 
Kategori
Spor
 

Devekuşları

Ali Koç klübün içinde  yaşananları anlattıkça neden herkes çok şaşırdı anlamış değilim.

Herkes devekuşu gibi başını yine gömme durumunda. Sanki ülkede ,etrafımızda benzer örneklerin çokçası yokmuş gibi davranmak nasıl bir ikiyüzlülüktür. Daha da vahimi bu ortamdan beslenen,geçinen ve aslında içinde yaşayan anlı şanlı yazarlarımızın tepkileridir.

Konunun özünden ayrılarak yok Ali Koç'ta iletişim eksikliği var diyenler, yok baştan duygusal davranmayacaksın diye ahkam kesenler, yok doğruların ortaya çıkması gibi bir huyu vardır diye bu konudan kendi şahsi intikam ateşini üfleyenler ,esas vahim olan Mart dan sonra para yokmuş diyenler . Ya Ali Koç ahlaki erezyondan bahsediyor, beylerimiz hala paradan , puldan, iletişimden , duygusallıktan bahsediyor. Buralara nasıl geldik onu anlatın, ama lütfen ben konuşursam ortalık yıkılır deyip, kuyruğunuzu senelerdir yaptığınız gibi kıstırıp işin en kolayı olan eleştirme vagonunda yer almayın. Çünkü bu zihniyetinde sonu gelecek ve altında kalacaksınız. Dün kabul etsenizde ,etmesenizde devrimin başlangıcı oldu. Ama bu ülkede devamı olur mu orası muamma. Çünkü tüm köşeler kapılmış, pozisyonlar çoktan alınmış , ve kafalar yine toprağa gömülmüş vaziyette.

Ayrıca gönderemediniz Cocu yu;  bakın yazıyorum , Cocu olur da başarılı olursa her zamanki gibi  yüzsüzlükle ;" biz Ali Koç a yol gösterdik,uyardık o sayede bunlar oldu " dersiniz. Geçmişte çok örneği var. Giderse biz demiştik bu hoca değil, başarılı olursa biz uyardık doğruları yaptılar o sayede başarılı oldular. 

Daha bugün ilk gün. Durun Paper Moon tayfası daha konuşmadı. Birkaç gün takip edin, bu kanser nerelere kadar yayılmış göreceksiniz. Tek şansları var, Fenerbahçe nin kaybetmesi. Çünkü o sayede taraftarı kışkırtabilecekler. Ama dünden sonra  taraftar artık maçın sahada oynanmadığını gördü . İşiniz zor yani!

 
Toplam blog
: 42
: 39
Kayıt tarihi
: 24.08.13
 
 

Meslek : Elektrik Mühendisi Eğitim : İstanbul Erkek Lisesi ( 1981) - İTÜ Elektrik Fakültesi ( 198..