Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Devid in guiza out

Devid in guiza out
 

devid forvete...


Volkan Demirel, Lugano , R.Carlos, Edu , Gökhan , Josico, Selçuk, Uğur, Deivid , Semih , Güiza

Yukardaki Fenerbahçe’nin kadrosu. Genele baktığımız zaman iyi bir kadrosu var ama oyuncuların performanlarına göre bu kadro değişebilir.

Volkan Demirel’in yerine, Demirelden daha iyi olan Volkan Babacan kaleye monta edilebilir. Defansın göbeği bozulmamalı. Edu ve Lugano ikilisiyle devam edilmeli. Sağ kanatta Gökhan Gönül’ün performansı hiç hoşuma gitmiyor. Güzelim Şükrü saracoğlu stadında Gökhanın riskli hareketler yapması hoş değil. Gökhan’ın form düşüklüğünü 1 posizyondan dolayı yargılamıyorum. Gökhan genel olarak yorgun kendini maça veremiyor. Bunun için Gökhan’ın yerine Ali Bilgin konulmalıdır. Sol tarafta Roberto Carlos var. Carlos ilk geldiğinde daha çok magazin sayfalarında kendini gösteriyordu. İlk sene lay lom lom şekilde geçirildi. Bu sene Carlos yine aynı Carlos. Ama son maçlarda geçen seneye göre biraz ilerleme var. Onun için Carlosu affedelim. Kalsın yerinde.

Orta sahada Selçuk , uğur, josico, kazım olabilir. Kazımın yerine ben de adam bulmaya çalıştım.Aklıma kimse gelmedi. Yazımda ilerlerken aklıma gelirse başka isim yazarım. Çünkü kazımı ben de beğenmiyorum. Asıl gelelim forvete. Anlaşıldı bu Guiza’dan adam olmaz. İspanyol yıldız uçmayı bilmiyen bir kuş gibi davranıyor. Bir şeyler yapmak istiyor ama sonuç yok.

Defans’ta bazı rütüşlar yaptık. Defansı Dörtlü defans yaptık. Orta sahayı da dörtledik. Forveti de Guiza’yı çıkardık. Devid ve semih’ten oluştururum.

Ha şimdi aklıma geldi. Alex’i nereyi koyacağız? Josicoyu yedeğe al Alexi koy o zaman. Alex için canımız feda.

Volkan Babacan, Ali Bilgin ( sağda) edu lugano ( defansın göbeğinde) Solda Carlos , Selçuk, uğur, alex, kazım forvette ise Devid ve Semih.

4-4-2

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..