Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Aralık '08

 
Kategori
Sinema
 

Dicaprio ve "Body of Lies"...

Dicaprio ve "Body of Lies"...
 

"Titanik filmi üstüme yapışmış bir lanet gibi" demişti Dicaprio bir ropörtajında. Üzerinden 11 sene geçmiş olmasına rağmen birçok insanın kafasında Dicaprio=Titanik kodlanmış durumda. Halbuki IMDB'deki sayfasına gözattığımızda Titanik'ten sonra her sene en azından bir tane, The Beach, The Man in the Iron Mask, The Aviator, The Departed ve Blood Diamond ses getiren film yaptığını görüyoruz. Hatta Blood Diamond'daki rolüyle en iyi erkek oyuncu dalında oskara aday bile oldu.

Bu sene muhtemel oskar adayı filmi olan, baş rollerini Russell Crowe ve Mark Strong ile paylaştığı "Body of Lies" ı dün seyretme fırsatım oldu. Amerikanın Ordadoğu politikası ve kedi fare oyunun detaylarını bulabileceğiniz güçlü bir film. Bu türü sevenlere tavsiye ederim.

Dicaprio, Blood Diamond'da kazandığı fiziksel ve sinamatografik duruşunu burada sürdürmüş. Yüzündeki çocuksuluk gitmiş, daha bir olgun hava yerleşmiş. Oyunculuğu ise burada bence Crowe'u gölgede bırakmış.

Bu yazıyı Mark Strong'dan bahsetmeden bitirmek kendisine haksızlık olurdu. Kocam dahil, aslen İtalyan bir baba ve Avusturya'lı annenin Londra doğumlu oğlu olan olan bu yakışıklıyı ağzımız açık seyrettik. Filmi izlerken "Hani" karakterine özel bir dikkat göstermenizi rica ediyorum.

www.divitimle.blogspot.com

 
Toplam blog
: 107
: 2008
Kayıt tarihi
: 09.08.06
 
 

"Hayat, özellikle, yazılanları okumak, çekilenleri seyretmek ve tabii kipişirilenleri yemek için çok..