Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Haziran '13

 
Kategori
İnançlar
 

Din üzerinden siyaset ayıptır, günahtır!

Sayın Yahudi Cesaret Ödüllü BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN; bu kin, bu nefret, bu dinmeyen öfke nedir?

Türk Milletini karşınıza aldığınız yetmiyormuş gibi, şimdi de Atatürk’e saldırmaya kalkışıyorsunuz. “Zamanında Atatürk de faiz lobilerinin neferi mi olmuş?” Sizin Atatürk’ün düşündükleri ve yaptıklarına erişmeniz mümkün mü?

Kim yahu bu faiz lobisi? Bunlar ülkeyi özelleştirme adına talan eden, üretimi yok edip sermaye ekonomisi haline getiren uluslararası sıcak para avcıları olmasın? Bu ülkeyi uluslararası sermaye ye pazarlayan AKP Hükümeti değil miydi acaba? 

Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN “Gençlerin milyonlarca tivit ile yapamadıklarını, bir besmele ile hallettik” diyor. “Ben ceberut bir şekilde polisimle, zabıtamla; biber gazı ile insanları boğarak, basınçlı kimyasal su ile insanlara zarar vererek, copla darp ederek, polis kurşunu ile adam öldürerek, parklardaki çadırları yakarak, yıkarak düşman topluluğu gibi Türk halkının üzerine yürüdüm. Ve onların haklı isteklerini susturdum.” demiyor da insanların dini hassasiyetlerini kullanarak Besmeleyle hallettiğini söylüyor.

Türk Milletinin dini hassasiyetlerini kullanarak nereye kadar din üzerinden siyaset yapacaksınız? “Camiye ayakkabı ile girdiler, camide içki içtiler, başörtülü bacımın örtüsünü çekip aldılar.” Görüntüler elimizde dediniz. Bugüne kadar ortaya çıkmadı. Bu senaryoyu yaratacak montajlar daha tamamlanamadı mı acaba? Bu yalanlar, bu iftiralar bayatlamadı mı?

Siz söylüyorsunuz Türk halkı da buna inanıyor mu zannediyorsunuz?

Toplum içerisinde taşkınlık yapan, bazı kamu mallarına zarar veren, bunu provokasyon amacıyla da yapan ve yanlış hareket eden insanlar çıkabilir. Bu tür olaylarda suçun şahsiliği kuralı esastır. Bulursun suçluyu cezalandırırsın. Bunu yapmak da yönetimin görevidir. Toplumu kötü niyetli provokatörlerin yaptığı yanlış hareketler nedeniyle suçlayamazsın. Hele bunu sorumluluk mevkiinde bulunan birisi hiçbir şekilde yapamaz. Bu gibi provokatif hareketleri Toplumu tahrik etmek amacıyla kullanan kişi de sorumluluk sahibi olamaz.

Gezi Parkı olaylarında milyonlarca insan mağdur edilmiş, binlerce insanımız yaralanmış, 4 kişi de hayatını kaybetmiştir. Bu insanlar; Gezi Parkına tarihte kara leke olarak geçmiş olayların merkezi olan Topçu Kılasının yeniden yapılmasına ve dediğim dedik despot bir zihniyetin uygulamalarına karşı çıktıkları için zulüm görmüşlerdir. Bu olayların yaratıcısı ve tek sorumlusu da AKP Hükümetidir. AKP Hükümeti bu olaylarda mağdur olan masum insanların ahını almıştır.

“Alma mazlumun ahını, çıkar aheste - aheste”

Rahmetli Osman BÖLÜKBAŞI’nın veciz bir sözü vardır;“Zengini hayrsız evlat, memuru süslü avrat, Politikacıyı da kuru inat bitirir.”

 
Toplam blog
: 66
: 317
Kayıt tarihi
: 23.04.12
 
 

İTÜ Makina Fakültesi 1974 mezunuyum. Ankara İTİA İşletme Yönetiminde master yaptım. Mühendislik v..