Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Aralık '08

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Diş hekimi korkusu

Diş hekimi korkusu
 

Diş hekiminden korkmayan bir çocuk


Toplumda korkuların çoğu öğrenilmiş korkulardır. Çocukluktan yaşanan kötü olaylar, anlatılan kötü tecrübeler, sahip olduğumuz kulaktan dolma yanlıs bilgiler ve aslında yetersiz bilgilendirme korkularımızın temelidir. Biz Dişhekimlerine bu anlamda çok görev düşmekte. Bilgilendirme konusunda çağımızda internet büyük yardımcımız ancak bizzat iletisim kurabilecegini bir Dişhekimi destegi ile bu korkuyu yenmeniz daha kolay olacaktır.

Her alanda teknoloji hayatı kolaylaştırdığı gibi diş tedavilerınde de teknolojik urunler sizlerin acısız, çabuk estetik diş tedavi sonuclarına ulasmanıza yardımcı oluyor. Biliçlenme , güzel gülüşler ve iyi referanslar periyodik Dişhekimi kontrollerıne gıtmenız konusunda sizi motive eder.

Çocuklarımızın bizler gibi bu fobiyle büyümemeleri için şimdiden iletişim kurabileceği bir Dişhekimiyle tanışmaları atılabilecek en önemli adım olacaktır. Sorun olmadan, gercek bir ' Ziyaret' boyutundaki ilk muayene, çocuğunuzun bilinçaltına güzel anı olarak kaydedilirse, Dişhekimi korkumuzu gelecek nesillere taşımamış oluruz.

 
Toplam blog
: 3
: 541
Kayıt tarihi
: 04.12.08
 
 

Diş Hekimiyim. Sağlık ve hayat konusundaki duygularımıi düşüncelerimi ve tecrübelerimi paylaşmak ist..