Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Nisan '12

 
Kategori
Güncel
 

Dişi beyni balataları sıyırdı, acil müdahale şart

Dişi   beyni balataları sıyırdı, acil müdahale şart
 



Kadın milleti kaşındığını ve ısrarla kaşınması gerektiğini, beyninin kıvrımları içine yerleştirip, erkek emrine sunmuştur. Vatana millete, cem i cümleye hayırlı olsun. Ortalık kırık ve çıkıkla dolsun. Günlerimiz, morlukların siyaha dönen güzelliği içinde; benim çürüklerim, senin çürüklerini döver rekabetiyle dolsun taşsın.

Akıl izan sahibi insan ı beşerin bildiği üzere, dünya üzerinde yaşam başladığından, Adem ve Havva ilk insanımızdan itibaren, kadın ve erkek meseleleri üzerine kafayı yorup durmaktayız. “Başka işimiz mi kalmadı alla sen. Ye, iç, bak keyfine; bırak mücadeleyi. Böyle gelmiş böyle gider, erkek değil mi; hem sever hem de döver” diyerek dillerimize şerbet yaptığımız kelamların müsebbibi bulunmuş.

Hani o bir grup kitle var ya, her anketin konu mankeni olarak ortalığa çıkan ve görüşleri alınan; şimdi de “Kaşınıyorsun galiba güzel bacım, öyleyse kaşıyalım” konusu içine müdahil oluvermişler kızlı, erkekli.

“Ankete katılan kızlı erkekli 173 öğrencinin yüzde 38.7'si "Kadına yönelik şiddeti onayladığını" belirtti. Tıp öğrencilerinin yüzde 28.5'i kadının kendi hatasından dolayı dayak yediğini kabul ederken yüzde 5.3'lük kesim ise dayağın kadına "yararlı" olduğuna inandığını ifade etti.

Gençlerin yüzde 90.6'sı dayak yiyen kadına yardım edilmesi gerektiğini belirtiyor. Ancak bunların dörtte üçü "kadını döven kişi ceza almasın" diyor.

Araştırmada gençlere yönelttiler sorulara alınan çarpıcı yanıtlardan bazıları şöyle:

* Cinsel açıdan güven vermeyen kadınlar dayak yemeyi hak eder.
* Kadın arkadaşları önünde kocasını aşağılarsa koca dövebilir.
* Çoğu kadın kocası tarafından içten içe dayak yemeyi arzular.” (hurriyet.com.tr)

Şimdi bu kitlenin -ki kendileri “Oku da adam ol, baban gibi eşek olma” diye nitelendirilen yüksek mektep veletleridir!- kafatası içinde bir o yana, bir bu yana dolaşan “Kötek, her derde deva” anlayışının yılmaz savunucuları olduğunu görmekteyiz.

Özellikle iki maddeyi; daha bir gözyaşları içinde, içimiz titreyerek okuyup anlamaya çalışmalıyız sevgili okur:

“Dayağın yararları üzerine sosyo kültürel gelişimin, kadın dünyasındaki önlenemez yükselişinin sarsılmaz etkileri”

ve

“İçten içe erkeğinden dayak yemek isteyen kadının, beyninin felç olmayayüz tutmuş parçalarının, yeniden işleve geçirilmesi için bilimin çaresizliği karşısında ne yapılabilir?”

Durum budur.

Şaplak önderliğinde yoldan çıkan insanımıza ve bilhassa kadınımıza bu saatten sonra “Akıllı ol” uyarısını yapmanın nasıl bir kifayetsizlik içerdiğini biliriz. Hani o kullanmaya üşendiği krema kıvamlı, bin küsür gramlık yapının hakkını vermekten öte;

“Erkeğim beni seviyor ve dövüyor, üstelik hak ettim ve üstelik eli ağır değil ve hatta daha üstelik, dayak üstüne bir sevişiyoruz sorma” cümleciklerinin kafaya yerleşmesi karşısında, susuyor ve önümüzü ilikliyoruz!

Acil müdahale şart. Tez boyunları vurula! 

 

 

 
Toplam blog
: 432
: 6177
Kayıt tarihi
: 08.10.06
 
 

Med cezir içinde kafasına estiği gibi yaşayan bir havva kızı birazcık kağıt kalem aşinalığı olmas..