Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ekim '15

 
Kategori
Beslenme / Diyet
 

Diyet dostunuz: Diyetisyeniniz

Diyet dostunuz: Diyetisyeniniz
 

Mesleğim olduğu için söylemiyorum. Evet, diyet yolculuğunuzda bir diyet uzmanına ihtiyacınız var. Araştırmalar bir uzmanın yardımı olmadan kilo vermede istenilen sonuca ulaşma ve verilen kiloları koruma konusunda çok başarılı sonuçlar vermiyor. Sizi destekleyen bir yol arkadaşı ise başarılı olma şansınızı arttıracaktır.
Bir diyetisyen diyet yapma, kilo verme ve verilen kiloları geri almama konusunda uzmanlaşmıştır. Sizin düşüncelerinizi tanır, pratik çözümler sunar, moral ve motivasyon sağlar, programınızı başarı ile tamamlamanızda destekçinizdir.
Motivasyonunuzu yükseltir: Tüm çabalarınızdaki en iyi destekçinizdir. Çünkü sizin başarınızla diyetisyeniniz de mutlu olur. Cesaretiniz kırıldığında ya da bir yiyeceği aşırı yeme isteğiniz olduğunda kendisinden hemen destek alabilirsiniz.
Özgüveninizi sağlamlaştırır. Diyetiniz süresince başarılı sonuçlarınızı ve hangi zorlukları aştığınız size hatırlatarak başarabileceğinizi gösterir.
Sorunları çözmenize yardım eder. Yaşamınızın içinde karşılaşabileceğiniz beslenme sorunlarına pratik çözümler sunar. Diyetinizi her koşulda sürdürebilmeniz diyetisyeniniz içinde önemlidir.
Daha iyi bir bakış açısı sağlar. Yanlış bildiğiniz beslenme alışkanlıklarını diyetisyeninizin vereceği bilgiler ile çözebilirsiniz. Sağlığa, diyete, beslenmeye daha olumlu bir pencerene bakmanızı sağlar.
Siz diyetisyeniniz için özelsiniz. Seçtiğiniz diyetisyen her zaman kendini şanslı hisseder. Bu şansı size de kendinizi özel hissettirmek için en güzel şekilde değerlendirir. Size özel olarak hazırladığı diyet ile uygun çözüm sunar. Diyetisyeniniz diyet yolculuğunuzda sizi her zaman sizin kadar düşünür. Çünkü sizin ulaşacağınız güzel sonuçlar diyetisyeninizi de başarılı kılar.
Sevgiyle,
Diyetisyen YEŞİM ÖZDEN

 
Toplam blog
: 2
: 87
Kayıt tarihi
: 16.09.14
 
 

2011 yılında Temmuz ayında diplomamı aldıktan sonra diyetisyen olarak çalışma hayatına atıldım. H..

 
 
 
 
Toplam blog
: 2
: 87
Kayıt tarihi
: 16.09.14
 
 

2011 yılında Temmuz ayında diplomamı aldıktan sonra diyetisyen olarak çalışma hayatına atıldım. H..