Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Doğal yollardan göğüs büyütme formülü

Doğal yollardan göğüs büyütme formülü
 

Doğal Yollardan Göğüs Büyütme Formülü


Büyük göğüslerin bir kadın için ne kadar önemli olduğunu izin verirsen güzel bir mitolojik hikaye üzerinden anlatmak istiyorum.

Günlerden bir gün Tanrı erkeği yarattıktan hemen sonra kadını yaratmaya karar verdi. Çünkü bu iki varlığın birbirleri olmadan hayatına devam edemeyeceğini çok iyi biliyordu.

Ayın parlaklığını, aslanın vahşiliğini, hindiba kuşunun narinliğini, sansarın sinsiliğini, ceylanın güzelliğini, sincapın sevimliliğini, gökkuşağının karmaşıklığını, köpeğin şefkat duygusunu alarak ortaya güzel bir canlı meydana getirdi. Bu canlının en çarpıcı özelliği vücut kıvrımları ve kalça, göğüs gibi dolgun bölgeleriydi.

Bu varlık o kadar muhteşem görünüyordu ki 7 cihan hayran kalmıştı. Derken dolgun göğüslere sahip bu muhteşem varlıkların içinden bir tanesi göğüsleri ufak bir şekilde meydana gelir. Erkekler dolgun göğüslü bu varlıklar için yanıp tutuşurken, hiç kimse küçük göğüslü kadınla birlikte olmak istemez.

Gel zaman git zaman bu kızımız yalnızlığın pençesindeyken Tanrı'ya isyan etmeye başlar. "Neden benim göğüslerim de diğerleri gibi dolgun değil?"

Halbuki Tanrı bu kıza diğerlerinde olmayan bir özellik vermişti. Kocaman sevgi dolu bir kalp. Fakat hiç bir erkek bu sevgi dolu kalbin kıymetini bilmiyordu. Neden biliyor musun?

Çünkü erkekler önce görselliğe daha sonra karaktere, kalp güzelliğine bakar. Görsel olarak tatmin olmadıktan sonra manevi tatmin erkekler için bir anlam ifade etmez.

Tanrı tüm bu feryatları duyar ve kıza diğerlerinden daha dolgun göğüsler hediye eder. Kızın göğüslerinin güzelliğini fark eden erkekler ise kızın etrafında pervane olmaya başlar. Kimsenin istemediği bu kız artık erkekleri peşinde köle yapıyordu. Sevgi dolu kalbiniyse sadece tek bir erkeğe sakladı.

Hayatının erkeğine. Kızın hiç çaba sarf etmesine gerek kalmadı. Doğru erkek geldi ve onu buldu. Sonsuza kadar mutlu, sevgi dolu bir şekilde yaşadılar.

Göğüs büyüklüğünün ne kadar önemli olduğunu fark ettiğine göre artık bir şeyler yapmanın zamanı geldi demektir. 

 
Toplam blog
: 36
: 63539
Kayıt tarihi
: 14.12.13
 
 

Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunuyum aynı zamanda felsefe üzerine yüksek lisans yapıy..