Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Aralık '09

 
Kategori
Güncel
 

Domuz gate (Skandal)

Domuz gate (Skandal)
 

DOMUZ GATE (SKANDAL)


1.Aralık tarhli H1N1 başlıklı yazımda bu konuya değinmiştim. Hala güncelliğini koruyan DOMUZ GRİBİ Yumuşatılmış adıyla A tipi grip virüsünün Labaratuvar ortamında üretilip yayıldığı konusunda komlo teorileri olduğunu yazmıştım.11 Aralık ta gazete başlıklarına düşen haber bu teorileri doğrulayacak ipucları veriyor.

Gazeteler olayı DOMUZ GATE olarak başlıklamış. Doğru tabii Skandal.

Hollanda da basında çıkan haberler, H1N1 virüsünün aslında abartıldığını. Düşünüldüğü kadar ölümcül olmadığı.

Bu söylemlerin kasıtlı olarak yayıldığı, hatta daha da ileri giderek aşı ve ilaç üreten firmaların karlarını artırmak için yayıldığını ileri sürüyorlar.Kasıtlı PANİK yaratıldığını yazıyorlar.

İddiaya göre; Lakabı Dr Grip olan Hollandalı Prof. Albert Osterhause'un servetinde oldukça dikkat çekiçi artışlar saptanmış,

Dünya Sağlık Örgütü WHO nun da danışma kurulu SAGE'nin de üyesi olan olan Dr.GripDomuz Gribi ile ilgili alınan WHO tarafından , "KÜRESEL PANDEMİ" kararı alındığında kurulun başkanlığını yapıyormuş.

Tabii ki Hollanda parlamentosu olayı incelemeye almış ve soruşturma açmış Umarız ki nasıl Ekmeğimizle oynayanlara tepkiliysek SAĞLIĞIMIZLA da oynayanlara tepkiliyiz. Yalnızca PARA KAZANMAK için İnsan Sağlığıyla oynayanlara hoşgörüyle bakmak mümkün değil.

 
Toplam blog
: 39
: 670
Kayıt tarihi
: 30.11.09
 
 

1950 doğumlu. 4 yıl Kimya Mühendisliği eğitimi almış, 1969’dan beri İstanbul'da yaşayan, çağdaş kasa..