Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '15

 
Kategori
Güncel
 

Dua dua olalı böylesini görmedi

Dua dua olalı böylesini görmedi
 

KAFANIZI KORUYUN SARAY DÜŞEBİLİR.


Allah rızası için birileri sayın Cumhurbaşkanına söylesin. Gerçi onun karşısına geçip uyarıda bulunmak kimsenin haddi değil ama çoluk çocuğu kendine danışman yaparsa olacağı buydu.

Ben böyle konuşmaları her ne kadar alt grupda yer alsamda mahalle kavgalarında bile böyle beddualar duymadım. Ya bizim kesim bu konuda cahil kaldı yada daha eğitimli ve seviyeli kavgalar ediyoruz. Bu nasıl bir bedduadır yarrabi; başınıza Aksaray kadar taş düşsün; iyiye mi koyayım kötüyemi bilemedim. İyiyi koyarsam Allah sizede versin diyor sanırım. Kötüye koyarsamda kafama düşerse geçmiş olsun kimse altından kalkamaz. Helvamızıda yaparlar sanırım

Sadede gelince; sayın Cumhurbaşkanım, sadece muhalefet değil milletinde gözüne batmaktadır bu SARAY!!!! Nedenine gelince sizinde bildiğiniz gibi millet açlık sınırı altında yaşarken sarayın ihtişamı ve saltanatı biz avam takımını rahatsız etmektedir. Çünkü dediğim gibi sizler saltanat içinde yüzerken, millet yarınını düşünür oldu. Sizin ülkenizde emekli olan kişi emekliliğin tadını çıkaramamakta, işçi verdiği emeğin karşılığını alamamakta, işsizlik almış başını giderken bu lüks bize fazla değilmi? İtibar gösterişle olmaz. Almanya'nın Başbakanı normal bir apartman dairesinde oturmakta ve ülkesini yönetebilmekte iken bizden dahamı itibarsızlar. Emekliye, işçiye ve memura yaptığınız zamlar %6'yı geçmezken; sarayın gider zammı %9 olarak açıklandı. Arada fark yok diyebilirsiniz ama öyle değil. Milletin aldığı maaş 1000TL. Sizin sarayın gideri milyonlarla ifade ediliyor. Sayın Cumhurbaşkanım millet olarak kara günler geçiriyoruz. Sizin devletin başı olarak göreviniz, sarayınızı eleştirenlere beddua etmek değil; milletimin huzur ve rahatını nasıl geri verbilirim diye düşünmektir. Bu millet sizi bunun için seçti, dışarıdaki itibarımız artmış ama millete huzur ve rahat kalmamış. Eeee ne yapalım o zaman biz itibarla sağlanabiliyorsa milletin huzuru güvenliği tamam siz bildiğiniz bedduaları sıralamaya devam edin bizlerde başımızı taş düşebilir, kaya düşebilir saray düşebilir diye korumaya çalışalım.

 
Toplam blog
: 173
: 568
Kayıt tarihi
: 15.01.10
 
 

Kamuda çalışıyorum, dünyalar tatlısı üç tane yavrum var. Burda bulunmamın sebebi hayatı sizlerle ..