Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ağustos '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Dünya yıldızlarından yırtık jean kombinleri

Dünya yıldızlarından yırtık jean kombinleri
 

Sokak stiliniz için, ilham alınası yırtık jean kombinleri...

Her türlü ortama uyum sağlayan, spor ayakkabıyla rahat, topukluyla şık kombinleryaratabildiğimiz jeanler, yaz-kış üstümüzden çıkarmadığımız yegane parçalardan birisi tartışmasız.

 

Bu sezon, skinny, boyfriend ve anne jeani dediğimiz birbirinden çok farklı stile sahipjeanleri sokak modasında görmekle beraber, hepsinde gördüğümüz ortak nokta “yırtık olmaları”. Yırtık jean modasında da son noktaya gelinmiş durumda. Neredeyse paramparça hale getirilmiş ve oldukça fazla bacak dekoltesinin yer aldığı, seksi ama bir o kadar da salaş görünümlü jeanler en popüler olanları. Tabi bu kadar yırtık jean bana göre değil diyorsanız, daha az yırtık olanları da tercih edebilirsiniz.

Dünyadaki ünlü isimlerin de yakından takip ettiği bu trendisokak stilinize yansıtmak ise çok kolay. Evdeki jeanlerinizin yeteri kadar yırtık olmadığını düşünüyorsanız, makas yardımıyla bu yırtıkların boyutunu ve adetini arttırmanız mümkün.

Yırtık jeaninizle kombinleyeceğiniz ipek bir bluz ve stilettolar ile gece gezmelerine rahatlıkla katılabileceğiniz gibi, basic bir t-shirt ve spor ayakkabılarla da günlük hayatta çok rahat edeceğiniz birsokak stiline sahip olabilirsiniz.

Şimdi dünyada bu trendin takipçisi isimlerin, yırtık jeanlerini nasıl kombinlediğine bir göz atalım.

 
 
 
 
 
 
 
Daha fazla yırtık jean kombini görmek için "Yırtık Jean Kombinleri" yazısına tıklayabilirsiniz.
 
Trendler ve stil önerileri yazılarımın devamını  ise Pimood ta bulabilirsiniz.
 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..