Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mart '13

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Dursunbey Ak Kadınlar doktorlarımızı unutmadı

Dursunbey Ak Parti Kadın Kolları 14 MART Tıp Bayramında sağlık çalışanlarını unutmadı. Aktif çalışmaları ile gündemden düşmeyen kadın kolları çalışmaları ile de göz dolduruyor.

Dursunbey'de aktif çalışmaları ile gündemden düşmeyen Ak Parti Kadın Kolları, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarına ziyarette bulundu.

İlçe ve köylerde ziyaretlerde bulunarak her zaman vatandaşların yanında olduğunu kanıtlayan kadın kolları, şimdiye kadar birçok güzel çalışmalara imza attığı gibi, özel günleride unutmuyor.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Dursunbey Devlet Hastanesi ve Aile Sağlığı Merkezlerine ziyarette bulunan Dursunbey Ak Parti Kadın Kolları üyeleri, İlçede görev yapan fedakar doktorlarımız ve sağlık çalışanlarını bu güzel günlerinde yalnız bırakmadılar.

İlk olarak Başhekim Dr. Haluk ÖZDEMİR ve Sağlık Müdürü Dr. Mehmet SARI'yı daha sonra ise sağlık çalışanları ve Aile Sağlığı Merkezinde görevli doktorlarımızı ziyaret eden Dursunbey Ak Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Eda Özden KANDEMİR ve beraberindeki heyet, başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarını tebrik etti ve 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

Sağlık çalışanları da, bu güzel günlerini unutmayarak kendilerine ziyarette bulunan Ak Parti Kadın Kollarına teşekkür ettiler.

 
Toplam blog
: 94
: 183
Kayıt tarihi
: 15.11.12
 
 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 1970 yılında ailenin ikinci oğlu olarak Dünya'ya geldim. Eskişeh..