Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Dursunbey halkı, Müdür Bey'den dua bekliyor

Dursunbey halkı, Müdür Bey'den dua bekliyor
 

Dursunbey halkı, Müdür Bey'den Dua Bekliyor.


Dursunbey halkı, Emniyet Müdürü Ali Haydar KILIÇ'dan dua bekliyor. Kısa süre içerisinde ilçe halkının sevgisini kazanan KILIÇ, geçtiğimiz günlerde Umre ziyareti için kutsal topraklara gitti.

 
Dursunbey'e geldiği günden bu güne yapmış olduğu başarılı çalışmaları ile isminden sıkça söz ettiren İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar KILIÇ, geçtiğimiz günlerde Umre ziyareti için kutsal topraklara gitti. 
 
 
Peygamber Efendimizin yaşadığı yerleri görmek, onun ayak bastığı mekanların huzurunu yaşamak, Kâbe'yi ziyaret ederek onun etrafında tavaf etmek ve Umre ziyareti yapmak üzere kutsal topraklara giden Emniyet Müdürümüz Ali Haydar KILIÇ'ın, Allah Umresini kabul etsin, Hac vazifesi için tekrar o kutsal topraklara gitmesini de nasip etsin. 
 
 
Havaalanında uçağa binmek üzere olan Emniyet Müdürümüz KILIÇ ile telefon görüşmesi yaptık, KILIÇ; Umre ziyareti için kutsal topraklara gittiğini, Dursunbey halkını ve tüm insanlığı dualarında unutmayacağını belirterek İlçe halkına selamlarını iletti. 
 
 
Bizler de, Emniyet Müdürü KILIÇ ve tüm Umre yolcularının sağ salim vazifelerini yerine getirerek ailelerine kavuşmalarını dileriz.
 
Toplam blog
: 94
: 183
Kayıt tarihi
: 15.11.12
 
 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 1970 yılında ailenin ikinci oğlu olarak Dünya'ya geldim. Eskişeh..