Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Nisan '20

 
Kategori
Siyaset
 

Eksiği Değil Yanlışı Eleştir

Hükümet eleştirilirken siyasi bir ağız kullanılması rahatsız edici. Haklı bile olunsa yaklaşım suçlayıcı değil birlik ve dayanışma çizgisinde olmalı, siyasetini sonra yaparsın.

Hükümetin ülkemizin eksikleri olabilir, var zaten. İddia edildiği gibi geçmişte yapılan yanlışlar da olabilir. Gündeme getirerek bunlar üzerinden parti siyaseti yaparcasına tartışmalara girmenin zamanı değil, şu durum ortadan kalksın kaldığınız yerden devam edersiniz.

Solun ve muhalefetin yaklaşımını anlamak zor. Bazı yanlışlar yapılıyor mesela; Kanal İstanbul ihalesi, İnfaz yasası gibi, bunları eleştirebilirsin. Keza bağış yasağı.

Ama sen “Sıfırı tüketmişler, paraları yok” gibi moral bozucu ifadeler kullanarak durumu mu anlatıyor AKP’ye muhalefet mi ediyorsun anlaşılmıyor.

Muhalefetin söylediklerinin içinde bulunduğumuz durumla ilgisi yok, hala bu durumda bile AKP şöyle AKP böyle.  Bunları biliyoruz zaten, salgınla ilgili bir şeyler yap, yardımcı ol, halkın için.

Salgınla mücadele konusunda yapılan yanlışları eleştir, doğrusunu söyle, yol göster, sende de var bir sürü bilim insanı, devlet yararlansın. Kimse kusura bakmayacak hükümetin hataları olabilir ama muhalefet de soruna olumlu yaklaşmıyor.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..