Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '15

 
Kategori
Güncel
 

Eksik olma!

Nasıl güzel bir iletişim stratejisi, nasıl güzel bir kampanya bu böyle dedim bir internet sitesinde gördüğümde. Ney mi o? Çay severlerin bir araya geldiği Excel iletişim imzası taşıyan kampanyadan bahsediyorum efendim!

Sürdürülebilir çay tarımı konusunda örnek bir ülke olmak isteyenlerin  kurduğu  Eksik Olma platformu!

Ülkemizde ekilen çay tohumlarının ekonomik ömrünün azalması üzerine kurulmuş bir platform bu. Türk çayının gelecek nesillere en verimli şekilde aktarılması için çabalıyor.  Sosyal, çevresel ve ekonomik temellere dayanan çalışmaları kapsayan Sürdürülebilir Çay Tarımı, dünyanın saygın çevreci sivil toplum kuruluşu Yağmur Ormanları Birliği tarafından da destekleniyor.

Yağmur Ormanları Birliği sertifikasına sahip sürdürülebilir çay tarımı yapan toplam 17 ülke arasında Türkiye, 13. sırada yer alıyor. Platform’un amacı bu sıralamayı çok daha yukarılara çekmek. Lipton markasının katkılarıyla can bulmuş ve  o muhteşem sesiyle Sezen Aksu’da projeye destek verenler arasında. Her yerde dönen o “ocakta demlik tıkırdamassa, yar kıkırdamaz ki” diyen güftesi şahane bestesi bi harika şarkıyı duymayanınız yok değil mi?

Kampanya başlatıldığından beri oldukça ilgi gördü. Bende bir çay müptelası olarak desteğimi esirgemedim ve dedim ki ulaşabildiğim herkese bunu duyurmayı bir borç bilirim.

Çay da çay çay! Çay da çay çay! Çaysız olmaz ki ??

Desteğiniz için; http://www.eksikolma.org/ tıklamanız ve isim, şehir belirterek kampanyayı imzalamanız yeterli.

Sevgiyle

 
Toplam blog
: 7
: 114
Kayıt tarihi
: 03.12.14
 
 

1990 Üsküdar doğumlu,  Gemlikte öğretmen bir anne ve babanın çocuğu olarak her daim öğretmenlerin..