Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '13

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

En çok seks yapan 3. ülkeyiz!

En çok seks yapan 3. ülkeyiz!
 

2010 yılında gerçekleşen, Viagra'nın üreticisi Pfizer'in araştırmasına göre Türkiye 27 ülke arasından 7.4 puanla ayda en çok cinsel ilişki yapan 3. ülke seçilmişti. Bizi geçen iki ülke ise Brezilya ve hemen onun ardındna Fransızlar vardı. Sonuç gerçekten şaşırtıcı aslında, Türkiye'nin üçüncüsü olması sürpriz gibiydi.

2005 yılında yapılan ise dünyanın en büyük prezervatif üreticilerinden olan Durex'in araştırmasında Türkiye yine önde. Ama bu sefer "en çok aprtner değiştiren" ünvanıyla öndeyiz. Türkiye'de cinsellikle 17.9 yaşında cinsellikle tanışıldığı belirtilmişti. Ayrıca ilişki sayısında ABD ve İngiltereyi'de geçmiştik. 

Korumasız olarak cinsel ilikşki yapan birinci ülke yüzde 75 ile Norveç iken Türkiye yüzde 40'lık bir oranla dereceye girememişti. Üzüntü duymamak gerek bunda :) En tedbirli ülke ise yüzde 21 ile Hindistan seçilmişti. Hindistan ayrıca en az partner değiştiren ülke olarak da derecedeydi.

Hintliler cinsellikte fazla kabarık bir millet değil sanırım. Türklere baksanıza, her iki araştırmada da derecede. Bu sonuçların gelecek araştırmalarda da Türkiye'nin nerede olacağını gösteriyor sanırsam :) Gurur duyulacak bir başarı mı bu sizce? Ne dersiniz?

 
Toplam blog
: 90
: 2496
Kayıt tarihi
: 03.11.12
 
 

Kafasına takılan her konuyu sonuna kadar araştırmaya üşenmeyen, bildiklerini, öğrendiklerini ve i..