Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Temmuz '13

 
Kategori
Teknoloji
 

En sevilen Araba yarış Oyunu; TrackMania Stadium

En sevilen Araba yarış Oyunu; TrackMania Stadium
 

PC tarihinin en sevilen yarış oyunu; TrackMania Stadium

İşte sizlere artık klasik olmuş ve milyonlarca oyuncusu olan bir yarış oyunu... En üst düzey teknolojiden yararlanacağınız oyunda grafikler oldukça tatmin edici ve gerçeğe yakın.
Pistlerde araba ile yarışamayanlar bu oyun ile yarış keyfinin tadına varacak...

12 milyonun üzerinde oyuncu sayısıyla Stadyum, PC tarihinin en sevilen yarış oyunu. Ve bir klasik, köklerine sadık kalmalıdır. Stadium'un beğenilen oynanışında bir değişiklik yok: aynı hız, aynı kontroller, aynı bloklar!

Bu temel oynanış tecrübesi ManiaPlanet ile zenginleşiyor: daha iyi grafikler ve oyuncu topluluğu için daha fazla araç-gereç. Birçok yarış, yeni haritalar ve oyun modları. PC'deki en yaratıcı topluluk artık ManiaPlanet'in en üst düzey teknolojilerinden yararlanabilecek.


3_d_araba_oyunu

Öne Çıkan Özellikler

DEĞİŞTİRİLMEMİŞ KLASİK OYNANIŞ

Orijinal TrackMania Nations Forever'daki yarış hissini yeniden keşfedin. Hızlanma, fren yapma, dar kavisleri ve yarış alanını çözme mücadelesi, değişmemiş bir şekilde duruyor.

GELİŞTİRİLMİŞ GRAFİKLER

Gündüzden geceye, gün doğumundan gün batımına, teknolojiden sonuna kadar yararlanılmakta. Stadyum her zamankinden daha gerçekçi ve her zamankinden daha güzel.

YARATICILIĞINIZI ORTAYA ÇIKARIN

Stadium'da bulunan en son ManiaPlanet teknolojileri elinizin altında olsun: parkur yaratın, kişisel 3D modeller ekleyin, hazırladıklarınızı yayınlayın, ManiaPlanet'te paylaşın.

HERKES İÇİN REKABET

Yarışlar sizin gibi oyuncular için, sizin gibi oyuncular tarafından hazırlandı. Rekabetçi oynanış için yeni, resmi bir sıralama sistemi ve takımlar için oyun içi ödüllendirmesi yapıları eklendi. Rekabetçi oynanış artık herkes için, her yerde.
 

3d_araba


 

Sistem Gereksinimleri Minimum

DirectX 9.0c
Sabit Disk Alanı 1,5 GB
Ekran Kartı 256 MB, Pixel Shader 2.0 / Intel HD 2000 / Nvidia ION / AMD HD 6310
RAM 1 GB
İşlemci 1,5 Ghz
İşletim Sistemi Windows XP / Vista / 7 / 8

 

 
Toplam blog
: 80
: 2949
Kayıt tarihi
: 13.01.13
 
 

Tuncay Takmaz 1975 yılında Şişli İstanbul'da doğdu. Bugüne kadar 27 kişisel sergi açtı, çok sayıd..