Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '19

 
Kategori
Siyaset
 

Erdoğan İyi Yolda

Normal şeyler olmaya mı başlıyor yoksa?

Güzel günler görmeye mi başlayacağız?

Kimsenin kimseyi ötekileştirmeyeceği kulvara doğru mu savrulmaya başlayacağız toplum olarak?

Ağrı dağında kurt mu öldü yoksa saray'ın ve anamuhalefet'in başkarına taş mı düştü?

Normalleşmeye mi gidiyoruz?

Dün Erdoğan, aralarında İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları dahil otuz Büyükşehir Belediye Başkanlarıyla toplantı yapılmak üzere Beştepe'deki cumhurbaşkanlığı köşküne davet etti, bu gelişme üzerine Kılıçdaroğlu'na sorulan soruya şöyle cevap vermiş; 'İyi bir şey, bizim belediye başkanlarımız da toplantıya katılacak'.

31 mart seçimleri sonucunda henüz mazbatası verilmeyen İmamoğlu hakkında yazarken 'Erdoğan'ın yapacağı şey ülke ekonomisinin lokomotifi konumunda olan İstanbul'un Büyükşehir Belediye başkanı'yla uyumlu çalışması'dır' diyordum.

Nitekim kısa süre içinde Erdoğan tüm büyükşehir belediye başkanlarıyla ülke meselelerini görüşmek üzere toplantıya davet etti.

Gerçekten sevindirici bir gelişme ülke adına. Bu toplantının yapılmasına Özellikle İmamoğlu'nun başarısının büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Aynı şekilde Mansur Yavaş'ın da etkisi olmuştur. Zaten ülke yönetimi yerel yönetimlerle birlikte bir bütün yönetimdir.

Kılıçdaroğlu'nun bu toplantıyla ilgili yaklaşımını da takdire şayan buluyorum zira Kılıçdaroğlu'nun sürekli olarak külliye'ye karşı alerjisi mağlum.

Yarın yapılacak olan bu toplantı ülke geleceği için son derece önem arz ettiğini vurgulamak isterim. İş medya ve köşe yazarlarına düşüyor.

Bu güzel gelişmeyi ülke iyi kullanmayı bilebilirse, daha doğrusu siyasiler ve medya iyi değerlendirerek iyi kullanabilirse terör sorunu başta olmak üzere tüm ülke dışı sorunlarımızı da rahatlıkla çözer Suriye ile tekrar dostluğumuzu geliştiririz.

Tıpkı çekirdek ailede olduğu gibi birlik olunursa Türkiye'nin önünü kimse tutamaz. Biz gerçekten büyük ve zengin bir ülke'yiz kaynaklarımızı ve dış dünya ile iyi ilişkiler kurduğumuz sürece. Bunun yolu muhalefetiyle iktidarıyla birlikte yola çıkmaktır. Nokta       

                                                                               

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..